Anders er en rotte.

– Danmark er i dag et andet land, end det var i 2001, og valget den 13. november skal afgøre, om Fogh Rasmussens “revolution” skal tilendebringes og bide sig fast med de konsekvenser, det har. Og derfor er valget til Folketingets 2007 det vigtigste i årtier…

Så gjorde Anders Fogh det som jeg havde ventet. Udskrev valg og saboterede de kommende lønforhandlinger mellem staten og det offentlige. For uanset udfaldet, så tror jeg at kassen er blevet smækket i, mht. de lønstigninger som er blevet lovet af mange og ønsket af flere. Skulle det ske at Anders vinder, og dermed cementere den borgerlige-liberale politik, så har rotten samtidig fået mandat til at kunne opføre sig som han vil under lønforhandlingerne. Fordi at alle alligevel har glemt det om 4 år. Og det kyniske, beregnende Danmark kan fortsætte med økonomisk fest for alle Audi-ejerne, mens de ordblinde staklers offentlig betalte kørestole langsomt ruster op ude i syreregnen.

Skulle reformkræfterne vinde, med den lettere intetsigende Helle ved roret, så vil de blive så befippede over igen at have fået magten at de ikke tør gøre andet end at være i meningsmålingernes vold. For hvis de så meget som tænker på at øge de offentlige udgifter og lade skattebilletten betale gildet, så vil der lyde et bedrevidende fælleskor fra Vestjylland og Nordsjælland om at “Sagde vi det ikke nok…”.

Der er sikkert ingen tvivl hos nogen om hvor jeg står henne i det politiske spektrum. Alle ved sikkert hvem jeg stemmer på. Alle. På nær mig. For det kunne jo være Enhedslistens stædige vedholdenhed med “Ikke at have nogen partileder” efterhånden er lidt for langhåret, selv for mig. Og at deres Asmaa-Håndtering har været nosseløs og uklædelig da jeg mener at man bare burde støtte op. Samtidig melder både SF og de konservative sig på banen med bedre forhold for folkeskolen – uden dog at tale om bedre løn. Hvilket åbenbart kun er noget ældreplejen har har brug for, fordi den kære Anders Bondo ikke tør lade sine medlemmer strejke. Og hvornår har lærerne egentlig sidst strejket? Sidst der skete noget, var da de fik påtvunget ekstra-arbejde med elevplaner, uden at få ekstra timer til det. Og de lærere der formastede sig til at nægte, fik dagbøder stukket ud af KL.

Nå. Men ihverfald. Pusherstreet er lukket, ungdomshuset er væk, støtte til privat opsætning af solcelle anlæg på eget hus er væk, center for menneskerettigheder har været lukningstruet og Århus og Odense kommune bliver ikke nævneværdigt modsagt når de helt offentligt udtaler “Kvinder i Burka kan ikke få udbetalt bistand. Fordi man ikke er til rådighed for arbejdsmarkedet, hvis man er i Burka” Mage til fascistoidt bullshit troede jeg ikke var lovligt ifølge Grundloven:

§ 74
Alle indskrænkninger i den fri og lige adgang til erhverv, som ikke er begrundede i det almene vel, skal hæves ved lov.

Nu er jeg ikke tøjdesigner, men jeg tror da ikke at en Burka ligefrem minder om noget kinky bondage-udstyr, den er vist nærmere en slags meget lang hat. Og sådan en kan bi-avlere da godt arbejde i…

Og til sidst et lille kuriosom. Jeg har mistet min stemmeret.

Hvis man flytter til udlandet og i forbindelse hermed frameldes folkeregisteret, kan man normalt ikke optages på valglisten og kan derfor ikke deltage i valg i Danmark. Det kan man kun, hvis man tilhører en af de persongrupper, der uanset udlandsopholdet anses for at have bevaret fast bopæl i riget i valgmæssig henseende.

Det er endvidere en betingelse, at man ansøger om at komme på valglisten. Dette kan ske på folkeregisteret i forbindelse med anmeldelse af fraflytning til udlandet. Ansøgningsblanket og vejledning findes her.
Ansøgningen skal sendes til folkeregisteret i seneste bopælskommune.

Tak, kære system Danmark. Jeg glæder mig allerede til at spille dette lille skrivebordsspil med jer. Jeg skal nok opdatere emtekaer.dk om hvordan man behandler danskere i Eksil…

- 1 kommentar til Anders er en rotte.

One Reply to “Anders er en rotte.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading