Tusind tak for

jeres deltagelse i ventetidstanker. 🙂

Vi har fået mange kvalificerede bud og der er blevet gættet på alle dage imellem og inklusiv 1. til den 8. september. Lørdag ville være praktisk, da jeg der skal besøge fødeafdelingen og min mor tager drengene med på tur. Så kunne jeg evt. føde, når jeg nu er der alligevel….. 🙂  De mest populære dage er dog 3., 4. og 7. så vi får se….. Og for at nævne det er min søster Sólveig den eneste der har udnyttet chancen og gættet på to dage, sådan for en sikkerheds skyld…  ha ha. Søndag den 9.sept. er ikke god, da Máni har fødselsdag og vi skal holde familiefest. Bliver sjovt at se om vi når at blive 5 i familien inden han fylder 5 år, vores store dreng.

Jeg har ikke haft en særlig god nat, smerterne ved plukveerne tager til og er stadig lidt strenge, men nu skal jeg snart ud og ordne lidt praktiske ting, vi får se, hvor meget jeg kan overskue i dag.

I går hentede jeg drengene og vi besøgte min veninde, som  er gået over tid med sin lille baby og er ved at blive vanvittig på at vente. Så vi ventede lidt sammen. Jeg ville give Kim et par timer, hvor han kunne slappe lidt af – han har haft rimelig travlt med at starte på nyt job. Men min søde mand, havde gjort rent og fint da jeg kom hjem. 🙂

Vi har et lille mini pulterkammer under vores seng. Jeg ville gerne have alting ud derfra, sortere det og gøre ordentligt rent, men kan jo ikke med min runde mave. Så stod det hele klart til mig dag jeg kom hjem, jeg kunne sortere og smide ud og hele soveværelset var gjort rent. Dejligt – måske er det derfor jeg får flere smerter nu – nu er jeg klar til at komme hjem og putte med en lille ny.

Óliver er begyndt at ville op i vores seng om natten. Og hyggeligt nok, kan han godt finde ud af det nu. Han plejer ellers at vælte rundt og ikke være til at have med at gøre, sådan at det ender med at ingen af os får sovet noget som helst. Men nu er han åbenbart blevet lidt større og ligger faktisk rimelig stille. Det er dejligt at han vil putte med os. Måske er han så snart klar til en ny seng….. puha, de vokser vores børn.

Og Máni sagde på vej til børnehave i dag: mor jeg er god til at øve mig i ting, som store drenge kan. Jeg øver mig i at svømme uden badevinger, binde knuder og stå på hænder og alt muligt.

Nåh, jeg må ud i den virkelige verden,

knus til jer og lad os krydse finger for at en af jer har ret mht. datoen… 🙂

- 4 kommentarer til Tusind tak for

4 Replies to “Tusind tak for”

 1. þannig eru líka mun meiri líkur á að ég hafi rétt fyrir mér….en ég er alveg sammála Sólrúnu með verðlaun, finnst kannski vöffluboð vel við hæfi???

 2. Sæl Erla

  Gangi ykkur vel og nú hlýtur eitthvað að fara að gerast á næstu dögum, það er alltaf erfitt að bíða en barnið kemur þegar það er tilbúið. Þú kemst kannski bara á árgangsmótið:)

  kær kveðja úr Danmörkinni
  Christel

 3. Gaman ad heyra fra ther Christel. Jamm hugsa um argangsmotid, en thar sem eg er med svo mikla fyrirvaraverki og er svo feit ad eg gæti ekki einu sinni reynt ad vanga vid gømlu gæjana 🙂 ha ha, tha veit eg ekki hvort eg skrepp a Skagann, tho ad allir mæli med thvi ad eiga barnid thar…

  eg se til. Hafdu thad gott i Danaveldi – kvedjur, Erla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading