http://www.peterdyreborg.com

…har ligeså meget geni i sit væsen, som Kasper C. og Lars H. mener at ordene Ringbind og Porre har. Og nedenstående mail-udveksling er også fin.

Hans Skovgaard Poulsen skrev:
> Du bruger sikkert lige som mig et spamfilter.
> Jeg har sat dig på min liste over godkendte modtagere og det betyder at de e-mails du sender til mig, altid kommer frem til mig.
> Jeg vil meget gerne have at du også sætter min adresse: hans.skovgaard@dadlnet.dk på din “Godkendt” liste hvis du har sådan en, så jeg er sikker på at de e-mails jeg sender til dig, også kommer sikkert frem.
>
> Jeg bruger selv et spamfilter fra SPAMfighter, som du kan læse mere om her:
> http://www.spamfighter.com/Pro
>
> Jeg håber du vil sætte mig på listen, så vi i fremtiden kan kommunikere sikkert.
>
> Med venlig hilsen
>
> Hans Skovgaard Poulsen

Kære Hans Skovgaard Poulsen.

Fin mail. Mange tak for den. Jeg har ikke en sådan liste, men hvis jeg havde så ville du komme på den fluks – fordi du skriver høfligt. Jeg har heller ikke en list over alle dem jeg ikke kender. Sådan en liste ville nemlig blive ret lang. Men hvis jeg nu havde en sådan liste, så ville du stå på den. Og hvis du havde sådan en liste, så ville jeg tro at jeg skulle stå på din. Men nok om lister. Det lader til at du enten:

a.) Har en virus, som sender mails ud til folk i blinde.
b.) Måske kender min far, Lars Linnet, der ligesom dig er overlæge (det siger Google ihvertfald om dig) og bruger SpamFighter. Jeg er så hans søn.
c.) Har brug for flere venner.

Hvis det drejer sig om “a”, så vil jeg anbefale en af de tre gode antivirus programmer, her i prioriteret rækkefølge: Comodo Antivirus, AVAST Antivirus eller AVG Antivir.

Hvis det drejer sig om “b”, så tillykke. Han er et festligt bekendtsskab for det meste. Hils ham når du ser ham.

Hvis det drejer sig om “c”, så synes jeg måske du skulle prøve en anden vinkel. Gå væk fra det der med Spamfiltre og skriv lidt om dig selv og din eventuelle ensomhed istedet for – det ville gøre det mere personligt.

Med håb om alt det bedste, en god weekend og en solrig sommer,

Kim Linnet.

- 5 kommentarer til http://www.peterdyreborg.com

5 Replies to “http://www.peterdyreborg.com”

 1. Kim din knold! Det drejer sig om b. Hans er en sød mand og min gode ven. Sammen med Ged (Gunnar) udgjorde vi Rambukken, som scorede flot til embedseksamen!! Han har sikkert skiftet ble på dig engang… Du skal være sød din nørdsnob!! Gamle mænd – vi vil behandles andægtigt!!!!

  Men tak for undervisning!! Mit trådløse modem er gået i udu !! Kan jeg blive undervist her!! – ok Troels checker..

  Glæder mig til at se Jer 18. juni. Fat times, looking forward..

  Kh Din Fader og den Bedstefar !!!

 2. “Kim din knold! Det drejer sig om b. Hans er en sød mand og min gode ven. Sammen med Ged (Gunnar) udgjorde vi Rambukken, som scorede flot til embedseksamen!! Han har sikkert skiftet ble på dig engang… Du skal være sød din nørdsnob!! Gamle mænd – vi vil behandles andægtigt!!!!”

  Sikke heldig han har været, sådan at få lov til at skifte ble på selveste mig 🙂 Det må have været noget af en oplevelse. At han så har scoret højt til en embedseksamen med jer to, det grænser jo næsten til mirakler. Men spøg til side, så synes jeg jo manden skriver forholdsvist høfligt. Med hensyn til at blive behandlet andægtigt som gamling, så kaster du jo med sten inde i dit glashus jvf. den fine allitteration (Kim din Knold) i starten af dit indlæg. Og her på gadeplanet kaster vi kun håndtegn til dem der selv der selv viser lidt ‘spekt den anden vej 😉

  Men tak for undervisning!! Mit trådløse modem er gået i udu !! Kan jeg blive undervist her!! – ok Troels checker..

  Nej far. Din trådløse router er gået i stykker. Og det giver dig jo øjensynligt ikke nogen problemer, da du stadig har været istand til at skrive din kommentar hjemmefra. Hvordan ved jeg så det? …en WhOIS søgning på den ip-adresse der er logget med din kommentar giver et resultat der hedder:
  inetnum: 87.50.0.0 – 87.50.63.255
  netname: KABELTV
  descr: TDC Kabel TV

  …og nu ved jeg jo du har TDC WebSpeed, så det går nok indtil Troels har checket.

  Glæder mig til at se Jer 18. juni. Fat times, looking forward..

  Kh Din Fader og den Bedstefar !!!

  I lige måde 🙂

  Hilsen din Knold.

 3. Jeg kan se, at du/I har lagt et link til min webside. Og da jeg kan se, at det du skriver slet ikke har noget med hypnose at gøre, skal jeg venligst bede dig om at slette mit link igen.

  MVH

  Elin Hansen

 4. Tusind tak, det sætter jeg pris på, også for din hurtige respons. Skulle du en dag, have et indlæg om hypnose, så henvend dig til mig, så kan vi måske finde ud af noget.

  MVH

  Elin Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading