Dag 1 – part 3

Nu er klokken 19:41 og begge børn sover. For første gang oplevede jeg at Máni sov inden jeg var færdig med at læse for ham.

Men grunden til at jeg vælger at skrive part 3, er at jeg var til møde i børnehaven. Forældrebestyrelsemøde, eller forældrerådsmøde eller noget. I hvert fald skulle vi planlægge grill-sommerfesten, den årlige. Og vi skal bestille pølser og lave saft og sådan, som det nu ellers er normalt. Nogle medarbejdere har lavet et band, som har spillet for børnene et par gange i år, de vil optræde, nogle andre pædagoger vil klæde sig ud og løbe rundt og så har et af forældrene arrangeret at der kommer to idrætsforeninger og viser noget for børnene og laver lege med dem….. allerede der er jeg lidt skeptisk, jeg synes ikke nødvendigvis at sådan nogle reklamer hører hjemme i en børnehave og at det er nødvendigt at få folk udefra til at styre lidt lege og sådan. Og hvis vores børn skal underholdes, kan man måske vælge noget andet, som vi forældre og eller pædagoger ikke kan give dem til dagligt. Men… det lykkedes vist meget godt sidste år, så….. jeg samtykker.

Så kommer vi til det, som jeg virkelig ikke kan holde min mund med. Et foreslag om at børnene skal have gaver. Hvorfor? Og vi skal ikke købe dem, men få dem sponsoreret…. fra f.eks. bankerne. Unødvendigt siger jeg. Nok med pølser og is og en klovn, hvis det skulle være. Men vi er ikke enige. En skidegod ide at få et eller andet plastik ragelse over signeret med en eller andens banks navn – hurra. 118 Omvandrende reklameskilt i alderen 1 til 6 år.  Jeg er ligeglad med at man kan vælge at få lidt reklamegoder ind imellem. Vi har da også en frisbee og en bold og noget fra nogle firmaer og politiske partier og hvad ved jeg. Men at et forældreråd skal beslutte for 118 børn at de skal eje sådan noget, det synes jeg er holdningsløst og ikke hører hjemme nogen steder. Så vil jeg hellere gå ind for en små frelst hippie rudolf steiner børnehave, hvor man skal lege med sten og træ 🙂

Jep jeg blev forarget. Det var rart at blive det.

Og nu er det slut med indlæg for dag 1, håber I har det godt derude 🙂 E

- Ingen kommentarer til Dag 1 – part 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading