Pres den juice, dinosaur…

Der er områder af omverdenen som man bare ikke får set så meget til altid. Det ene er DR´s dokumentarzonen, et sted som jeg lige har genopdaget, og som gør at Juice lige nu står og henter 30+ kvali-podcats ned. Det andet er et nyt projekt, The Encyclopedia of Life, til 25.000.000 dollars som indtil flere mastodonter står bag, og som både danske bloggere skriver om og som Wired også smider en forsideartikel efter. Biologisk, verdensomspændende data-indsamlig. Ren Sisyfos. Besnærende. De kan ihverfald lave fede videoer…

Smukt, men ikke nær så sjovt som den stakkels politibetjent der troede han var død, fordi han havde bagt for stærke potkager af noget pot han havde konfiskeret:

Og i anledning af at i har stemt på “Hej med mig” som titlen på den næste plade fra Anne Linnet så er der her en lille fanvideo:

- 3 kommentarer til Pres den juice, dinosaur…

3 Replies to “Pres den juice, dinosaur…”

  1. herresjove klip de der!

    På dok zonen må du endelig tage at få hørt “eliten fra minefeltet” som lige var i P1. Det er det vildeste bohemeliv i Kbh, der bliver fortalt om der…

    …men livet som midlertidig dagpengemodtager på et solbeskinnet Vesterbro anno 2007 er nu heller ikke at foragte

    krammer Jeppe

  2. Krammer tilbage der…

    Det lyder ikke så ringe med solbeskinnede dagpenge. Glæder mig til at komme til KBH og få lidt varme og kold fad – der var snestorm heroppe igår. Fanme sejt. På sådan en lidt bondsk måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading