09-f9-11-02-9d-74-e3-5b-d8-41-56-c5-63-56-88-c0

“Netop denne kombination af tal og bogstaver har i løbet af natten skabt kaos på det brugerdrevne nyhedsite Digg.com, hvor brugerene bestemmer, hvor høj nyhedsværdi en historie har.

Tal- og bogstavs-sammensægningen er nemlig krypteringsnøglen, der kan bruges til at knække kodningen af HD-DVD-formatet, så det kan afspilles på blandt andet Linux-maskiner.

Derfor falder offentliggørelsen af koden ikke i god jord hos Motion Picture Association of America (MPAA), der har udsendt adskillige ‘cease and desist’-breve, hvori de beder sites, der giver plads til koden, om at fjerne den øjeblikkeligt.”

Dear MPAA – please write a comment if you have anything to say…

- 4 kommentarer til 09-f9-11-02-9d-74-e3-5b-d8-41-56-c5-63-56-88-c0

4 Replies to “09-f9-11-02-9d-74-e3-5b-d8-41-56-c5-63-56-88-c0”

 1. Jeg fatter ikke hvor du får dine informationer fra. Det er jo fuldstændig korrekt. Det er ligesom dengang hvor du viste mig hvordan man ved midnatstid kunne stå på tre mælkekasser med en promille på 3.0 uden at falde ned. Og ligesom dengang hvor du fik min ukulele til at brænde ved at spille MacGyvers tema sang på den. Du er sku´ lidt et vidunder, Jeppe.

  PS: Må jeg låne din terminator 7 – der en der har drillet mig ude i skolegården i dag fordi jeg fuckede op i akkussetiv og dativ mht. det islandske ord for klovdyr.

 2. så hudt jeg visker så endte det stunt med mælkekasserne med at Newton straffede mig for mit hovmod, så jeg tog det vildeste fald ned i stenbroen og ikke kunne gå i en uge bagefter… so much for at være et vidunder

  forresten, virker jeres skype-halløj stadig hvor man kan ringe til jer på jeres danske nummer?

 3. Neeeeej hvor er det sindsygt!!!

  Hvis man lader Hamilton operatoren virke
  på en funktion f givet ved krypterings nøglen,
  så får man egen egergien den 3 maj!!!

  Og det er min fødselsdag!!!!
  Hurra, Troels 24 år idag.

  H(f) = E (f) hvor E = 3 maj 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading