Sommeren starter imorgen. Teoretisk set, i det mindste.

I morgen spår de at solen skinner over Reykjavik. Og det fede ved det er at alle har fri fordi det er den første sommerdag. Det kan forekomme lidt ironisk med termometrets nuværende visning, men på trods af det så har vi alle fri. På nær mig. Jeg skal arbejde, fordi ITR står for at lave fest og ballade i Zoo for alle i området – dvs. ca 3000 mennesker, med dans, fægtning, leg, dyrefodring osv. Min vikingeklubs våben skal vises – og jeg skal sikkert tale med et par forældre om hvorfor det er en god ide at deres børn slås med økser, morgenstjerner og tohåndssværd på fritidshjemmet. Men med islandsk blod og sagaer i årene burde de vel være forståelige. ITR har så endda fået øjnene op for mine talenter, så min jobbeskrivelse under festdagen er at være den officielle fotograf, hvilket jeg ret tilfreds med. Well, videre bare videre mand…

- Ingen kommentarer til Sommeren starter imorgen. Teoretisk set, i det mindste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading