Killer Joe

Grundet surprise sad jeg i dag på forreste række kl 20. For at se Killer Joe, et amerikansk skuespil – fremført på islandsk. En ilddåb vel, mht. om man nu er ægte integreret. Og det var et fedt stykke. Tag trailertrash og deres rådne moral og simple pengefokusering, tilsæt familien en skilsmisse, en smådum, men meget smuk, datter, en politimand med sidegeschäft som lejemorder, en ekskone med god livsforsikring og spil så det hele på en intim scene. Første agt kørte ud af sporet som vanlig road-movie, mens anden agt eksploderede i Tarentino stil. Det kom tæt på – og jeg var oprigtig bekymret for skuespillernes ve og vel på visse tidspunkter. Visse nuancer røg undervejs, men stykket anbefales så absolut hvis det kommer forbi Danmark.

Blogged with Flock

- Ingen kommentarer til Killer Joe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading