Dansk weekend og konfirmation

Så er vi hjemme igen efter vores tur på Laugar. Det var så fedt at være af sted ude på landet og tale og hygge og have det sjovt. Vi var rimelig aktive, så udover spisning, så svømmede vi, lavede bolcher, legede i idrætshallen, spillede ballebold og vi voksne legede adjektiv leg til klokken 02 natten til søndag. 🙂 En inspirerende weekend i godt selskab. Det var rart at tale med folk, der også lige er flyttet hjem fra Danmark. Om forskelle, reaktioner, tanker og andet godt. Máni og Óliver havde det også rigtig godt, hyggede sig med de andre børn og løb rundt. Det var ikke sjældent at vi måtte lede lidt efter óliver…

Og et enkelt Máni citat for lov til at følge med her. Vi ligger i sengen og putter om morgenen og Óliver kravler op til os. Jeg spørger Máni om han ikke kan flytte sig lidt, så Óliver kan ligge imellem os og han svarer: nej, jeg vil ligge her hos min mor og min baby.

Så udover at min gamle dødsangst er dukket op igen, og driller mig en gang imellem, så har jeg det rigtig godt. Har hevet drømmene frem og tænker på at realisere dem. Jeg har på det sidste stirret mig blindt på, at jeg ville have et hus. Med have osv. Hvilket også ville være dejligt. Og tiltrængt. Men også lidt bindende. Så behøver det at være lige nu, at jeg forpligter mig til at tjene x antal kroner så vi kan investere og falde på plads? Eller kan jeg tillade mig at sige, at jeg vil have en uddannelse til og det skal være nu (efter min barsel) og så må vi finde ud af resten? Kan jeg pålægge mine børn at tilpasse sig og evt. skulle flytte 2 til 3 gange mere før vi falder til et sted, eller må jeg tilsidesætte mine ønsker og tænke på ungerne? Lidt svært nogle gange at gennemskue det hele, men det var rart at få skubbet lidt til den lidt autistiske tanke om at et stort hus med have ville være min forløsning. Så må jeg se hvad der sker. Lige nu sker der ikke så meget, andet end at jeg skal arbejde et par måneder endnu og så på sommerferie og barsel og så tager jeg den derfra. At jeg har store planer med min barsel forbliver en hemmelighed 🙂

Kim har fuld gang i gode ideer lige nu og jeg er utrolig spændt på hans interview på fredag. Glæder mig og tror 100 % på ideen. Vente vente.

På hjemvejen fra Laugar var vi lige forbi min kusines datters konfirmation. Lækker mad og hyggeligt at se familien. Det er så sjældent vi ses, på den side. Men en fest forud næste weekend, min farbror fylder 70. Vi var dog lidt trætte og det var rart at komme hjem efter en fantastisk weekend. Nåh ja og til festen lagde folk mærke til at vi var lidt brune, så vi har da fået lidt sol :).

Ellers er det en 4 dages uge for mig, da det er den første sommerdag på torsdag, og derfor fri i skolen. Kim skal dog arbejde til en sommerfest i husdyrhaven, så drengene og jeg skal langs og kigge 🙂

God nat, håber I har det godt og vi ses snart.

knus miss E.

ps. nye billeder fra Laugar og fra konfirmationen
- 3 kommentarer til Dansk weekend og konfirmation

3 Replies to “Dansk weekend og konfirmation”

 1. Mikið hefur verið gaman hjá ykkur. sést að allir hafa notið samverunnar, og lauginn algert æði væri gaman að vera í fjölskyldu samveru á Laugum

 2. Impulsivt input som kun handler om mig !!!
  Hvem sidder der bag skærmen,
  og længes mer og mer
  efter Óliver og Mání
  da hun dem så sjældent ser,
  det er såmænd bedstemor,
  men nu kommer de til sommer
  og får masser af blommer!!!!
  Går på melodien – Jens vejmand
  Højskolesangbogen nr.498
  Ja Kim du kan måske få rim og fødder til at passe sammen !Min kære umulige Safia tager i øjeblikket kæmpeskridt,fik 11 i Matematik,så nu er jeg lige ved at koble mig selv af,men vil gerne have jeg sidder og ånder hende i nakken ved prøver!!!Gamle Geir Jønsson,tager med fly til Færøerne i morgen sammen med Dina!!! Fantastisk,Blev ringet op af gamle klassekammerater,som ville samle den gamle klasse,15 stk.alle levende efter 40 år,spurgte mig om man kunne huske gamle skolekammerater efter 25 år? jo det prøvede jeg jo selv ,så stemmer,mimik ,lugte bliver meget nærværende,
  Ringede i dag,og gamle 2 meter sømand var helt
  ude af koncepterne af forventning!!!
  Well Det var så news from Ebeltoft
  Hils omkring dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading