When the going gets tuff…

Så er vi tilbage i hverdagens turbine. Jeg har igen fået nye spændende arbejdsforhold, hvilket giver mig 40 timer om ugen – og som også betyder at jeg nu to dage om ugen skal hente drengene. Hvilket bliver meget hyggeligt. I går var jeg med jobbet nede på Vegamot og få lækker mad efter et personalemøde. Vores ex-leder er selv uddannet fra LHI, kunstakademiet, og kiggede på den mappe jeg lavede færdig igår. Hun sagde flotflot, men mente dog at der manglede skitser, hvilket hun har ret i. På nær at jeg aldrig laver skitser. Jeg har ikke rigtig brug for at lave et udkast fysisk, før jeg går igang – men jeg kan da godt se at de er vigtige at have i et samarbejde eller en kommunikationsprocess med eventuelle kunder. Så jeg tænkte at lave det lidt bagvendt. Lave skitser til nogen af de ting jeg har lavet færdigt. Måske. Jeg synes det er lidt tåbeligt. Men det betyder så også at jeg lige må prioritere lidt og vente med mit fotoprojekt til efter d. 23 Marts. I weekenden skal vi ud og svinge skankerne og vise Strictly Ballroom baghjul, da danseskolen holder festaften. Og hvis nogen af jer på et tidspunkt har lyst til underfundige anekdoter fra et ægteskab til dansekursus, så stik mig en øl og spørg “Hvordan er det egentlig at gå til dans med Erla?”. Det er mere end ret sjovt. Så livet er godt igang igen heroppe, Máni kommer på besøg i fritteren hos faaaar og Erla skal til elevfest med sit arbejde…

Ses!

Som afslutning, et citat fra Faderhusets første gudstjeneste efter ungdomshusets rydning… Kommentér gerne !

“Gud har store planer med Faderhuset. De fleste tror, at vi snart kan ånde lettede op. Men sådan bliver det ikke. Er det ikke fantastisk, at en menighed af rettroende og disciplinerede kristne, har kunne have sådan en samfundsforvandlende kraft? Vi er eksponeret ikke bare i hele Danmark, men også det meste af verden. Hvad siger I? Hvad synes I det næste skal være? Hvad med homoseksualitet?”

Ruth hævede stemmen mere og mere.

“Danmark har tilpasset sig tidsånden, og Folkekirken vier i dag homoseksuelle. Det er ikke naturligt for to mennesker af samme køn at være sammen. Undskyld mig, men vi er bare ikke fysisk indrettet til det! Og hvad med lesbiske, som åbenbart skal kunne få kunstig befrugtning? To kvinder, der får børn? Det er ikke Guds vilje!”

“Og hvad med pornografi, hva? Hvad med abort? Hvad med incest, hva? Det bliver det næste. Vi har styrken, og vi har troen. Vi lever i et samfund, hvor børn leger med satanisk legetøj. Leger med monstre. Faderhuset vil forandre Danmark. Vi har kraften til det, den samfundsforvandlende kraft. Hvorfor har andre kristne ikke den magt? Fordi de er lunkne. Vi kan kun sejre ved at have et stærkt lederskab, og en disciplineret menighed.”

Det var nu, at Ruth henvendte sig til os fire: “I gymnasieelever (Ruth Evensen tror åbenbart, at RUC er et gymnasium) kan godt gå ud og fortælle alle de andre, at det er sådan, det er.” Hun pegede ned på os. “Det er sådan vi er. Vores kraft vil forvandle Danmark!”

Kilde: Jeppe Kabell

…Dette står i skærende kontrast til følgende udtalelse fra Svenskerne:

»Vi ser med uro, at den generøse og frisindede åbenhed for praktiske alternativer inden for boligpolitik, kultur, sociale forskellesskaber og økologi, som gjorde Danmark til et forbillede i Norden, nu kan være truet«, siger svenskeren Göran Folin fra Alternativ Stads koordinationsgruppe.

PS: Ruth Evensens fætre ses herunder på arbejde i baghaven, i færd med at flytte resterne af livstræet:

Og superfedt at se at hundredevis af gader i løbet af natten har skiftet navn til Jagtvej.

- Ingen kommentarer til When the going gets tuff…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading