Mod KBH

Endelig drager vi mod DK. Det bliver rart at komme lidt væk fra dagligdagens ræs og forældrerollen, selvom de begge fik et par knus der var længere end sædvanligt imorges. Vi har hørt rygter om et København der henligger i skrald og sjap, men det er jo heller ikke strøgture vi kommer efter (okay, lidt så, måske). Torsdag skal jeg ud og mødes lidt med drengene, og så fredag popper jeg nok lige forbi LinuxForum for at se stedet inden jeg skal træde op lørdag. Middag med mor og Troels fredag, bytur lørdag og familiedag søndag. Og sikkert ganske meget mere… Vi glæder os vildt til at se jer allesammen. Og se de nye der er blevet født siden vi forlod landet. Vi køber et par danske simkort, så vi får et dansk nummer – vi skal alligevel have det til sommer, når vi skal være en måned i DK.

Ses!

Update:

Det ser da ud til at det bliver ekstra festligt med ungomshuset og hipposvin, øh jeg mener politi i gaderne. Anti-terorkorps, brand i gaderne, benzinbomber i Christiania osv. Ingen brok over dårlige forhold på skolerne eller lønnen til lærere – men i rør ikke vores elskede faldefærdige bygning…


- Ingen kommentarer til Mod KBH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *