Et pip fra fruen

Er hjemme i dag. Har smerter og tror måske jeg er ved at få bækkenløsning. Hurra for det. Venter på et opkald fra jordmoren, så jeg kan få en snak med hende om hvad jeg gør, hvad jeg må og sådan. Har jo heldigvis ikke fået det før, så jeg kender ikke helt symptomerne…. håber jeg tager fejl. Men jeg har lige talt med Kim i telefonen, hvor han blandt andet sagde at han havde skrevet de sidste 5 poster på siden og ja…. så måtte jeg jo i gang. Selv om at jeg ikke stråler som solen af glæde og varme i disse dage.

Troede ikke jeg kunne få problemer i graviditeten…. jeg kan da alting og har jo heller ikke gået og skånet mig selv. Hvad skal det til for…. pis.! Håber bare at det går over i løbet af 0,5.

Var på en lille følelsesmæssig rutschebane i sidste uge. Tabte mit yndlings smykke, men fandt det igen dagen efter foran lågen til drengenes børnehave. Skal af med mit klaver som jeg har arvet efter min mormor. Det er smukt og fint, men jeg kan jo ikke flytte rundt med det hele tiden og det er ikke blevet brugt i 10 år. Men det gode er så at ham der kommer og får det, det var hans bedstefar der solgte det til min mormor og lærte hende at spille. Så man kan sige at det skal hjem igen. Så skulle min store dreng på ski – jo til det hørte der også et følelsesmæssigt udbrud fra moren side og så senere samme dag fik jeg som sagt ondt, og har stadig. Så jeg håber at det er hormonerne der gør at jeg har følelserne ude på kroppen og at det snart går over og jeg kan være travl og sej og have styr på det igen 🙂

Ellers har vi da haft en fin weekend. Mor kom og passede drengene lørdagaften, mens Kim, Ingvar Freyr og jeg var i biffen at se 300. Masser af mænd i bar overkrop og læderunderbukser i flotte farver. En lang kamp. Det er hvad der er at sige om den. Søndag var der så hammer koldt, men vi tog i svømmeren og om aftenen spiste vi aftensmad hos amma og afi på Laugalækur. Det er altid dejligt at blive inviteret på søndagsmiddag. Skønt.

Så er jeg som sagt hjemme i dag og venter. Kim skal aflevere sin ansøgning på fredag – så er det gjort. Det bliver spændende. Og ellers står ugen på dans, bif, yoga, jordmoder og en teatertur med Máni at se Karius og baktus på søndag.

Og nåh, ja, det havde jeg næsten glemt. Da jeg var 22 havde jeg lyst til at prøve to ting, Bachs blomstermedicin og keramik. Nu har jeg prøvet begge dele. Jeg mangler kun det sidste kursus for at blive “rigtig” behandler med Bach, men laver dråber til folk allerede nu. Så hvis I vil prøve det, så skriv til mig og sig til. Den anden ting var keramik. Keramiklæreren på den skole jeg arbejder på underviser os nogle onsdage, hvis vi har lyst og her kan i bare se, hvad jeg kan… 🙂 ha ha ha I må gerne ønske jer nogle af tingene, fordi jeg tror Kim er bange for at vi skal have hele hytten “pyntet til” med min KUNST. Nåh, det er vel det, knus fra mig.

ps. bare rolig, I behøver ikke at ønske jer min keramik 🙂

2007_0316(006)
2007_0316(005)
2007_0316(004)
2007_0316(003)
2007_0316(001)

- 2 kommentarer til Et pip fra fruen

2 Replies to “Et pip fra fruen”

  1. Jeg har været billedekunst lærer i mange år, og jeg synes den måde du forvalter glasurens og lerets iboende naivitet på er fortryllende. Dine produkter minder mig om de tidligeste Ming-Vaser fra mongoliet og kan snildt sammenlignes med noget af det bedste Brenda McMahon har frembragt. Hvis du på et tidspunkt får tid, så vil jeg gerne spendere 2 kg ler med dig, og sammen udforske den klassiske øvelse “Vaser med pølseteknik”.

    Med venlig hilsen Peter.

  2. Ég er nú ekki sammála þér með fegurð hlutanna, enda er fegurðin afstæð. Mér finnst þetta allt flott hjá þér, englarnir flottir og fiskurinn æðislegur.

    Ef að þú ætlar í alvöru að losa þig við eitthvað af þessu þá er ég efst á listanum.
    mamma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading