A | C | G | F

…tilsat et god omgang distortion orgel med bender og Jón der lavt messer islandsk lyrik ned i mikrofonen fra en medbragt digtsamling, fordi han ikke lige havde fået skrevet tekster endnu. Bag trommerne sidder Thorbjørn og smiler og fyrer godt op under kedlerne, mens Sverrir – på skiftevis bas og guitar – i pausen bagefter fortæller om et nummer han engang skrev på dansk. Et nummer om en dreng der har fået et brev fra en pige, som skriver at han må ringe når solen går ned. Men det er den islandske sommer, og der er midnatssol. Fuck hvor er det fedt at være i band. Det er noget som jeg aldrig har prøvet før – og noget som jeg altid gerne har villet. Lige siden jeg købte mit Roland til 10.000.- dadler i det herrens år 1998. Hvor Jakob overtalte mig til det. At være i band har for mig altid stået som mændenes og drengens ubesmittede fristed, hvor man i uro og umage kunne være i fred for snak og meninger om hvor volumenknappen skulle være og i stedet lade instrumenter, latter og og piklyrik træde frem og opføre sig som det ville. Og det bliver selvfølgelig kun bedre af at det foregår i en halvfugtig, overtrashet underjordisk kælder, fyldt med tamburin og koklokke, marshall forstærkere, øldåser, ølflasker, smadret gaffa tape og dunsten fra Minus og Reykjavik som også øver der. Vi har allerede fire numre under indsejling og vi skal kraftedeme nok få skrevet nogen flere. Det er rygende morsomt, så hvis ikke jeg finder et nyt arbejde efter påske (nu hvor jeg er stoppet som dansk lærer) – så ved jeg i det mindste hvad tiden skal bruges på. Familie, band og fotografi… Yeah!

No hits, no radio play and next to no fan-mail (girlfriends aside)

- 7 kommentarer til A | C | G | F

7 Replies to “A | C | G | F”

 1. hold da op! der er jo det hele. og med kære gensyn, som fx pro og contra bordet

  et bredspektret udspil fra Krea Kim, tør man sige? med et par gode billeder synes jeg, som jeg vist ikke har set før, og meget lækker ramme det hele er sat ind i

  vi krydser fingre

 2. Tak for rosen Jeppe – det varmer altid 🙂
  Ja, det er lidt fedt at gå igennem sine arkiver og på ny udvælge hvad der skal med. Med i pakken fik de så også en hybrid-cdrom (mac/unix og pc kombatibel)med en interaktiv præsentation og kalenderen… Håber I rocker i bandet for tiden, og kryder så fingre for Odense heroppefra.

 3. om vi rocker?
  jeg vil snarere sige at vi popper!
  gå ind og tjek det nye nummer spy vs. spy på http://moonburn.mymusic.dk/

  Og Odense tja – de har ikke svaret endnu, men det skulle være lige opover. Men på fredag fratræder jeg jobbet, og jeg har allerede mailet ud til en masse job-kontakter, at jeg har sagt op fordi jeg skal til at forske. Bare for ligesom at sætte mig selv i en point of no return situation… (gys)

 4. Så må vi jo håbe at Odense siger ja 🙂 Men ellers glem Albani-Land – du kan jo bare starte egen konsulentvirksomhed og så sige at de får et fedt soundtrack med hvis de også bestiller en præsentation sammen med evt. rapporter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading