Nice helgi

Det er jo ligemeget hvad man gør, man kommer til at ligne dem alligevel. De kære forældre. og det går da også meget godt for mig, i kraft af at være en halvbuddhistisk, guitarklimprende skolelærer med to drenge. Og grunden til at tanken kom i hu, er at vi i morgen holder rigtig fest for Olli, og derfor igen laver en skattejagt. Og jeg ved ikke om det var min mor eller far der gjorde det for mig hvert år – men den var sikker. Hvert år stæsede vi rundt i Åbyhøj for at finde skatten. Som næsten altid var snoller og fyrværkeri. Og det var meget sjovere end de fødselsdage som Kasper holdte, for der var bare video-film. Skattejagts udgaven for de 2 og 4 årige, er en slags fotojagt. Vi hænger billeder op på posterne, som ganske simpelt er et billede af det sted hvor de skal finde den næste post. Det var en stor succes sidste gang. Så tak for den kulturelle ballast, Lars og Hella…

Og så skal vi måske i biffen – bruge vores gavekort til Luxus salen (med LazyBoyz i læder og gratis popcorn og Cola). En omgang standard Imperial. Det er nu lidt snyd med filmudvalget i forhold til Danmark. Det er næsten kun Mainstream USA produktioner og islandske film der bliver vist. Der er ikke samme bredde som i Grand eller Empire.

Vores lejlighed er nu også blevet lejet ud, så hvis der er nogen der kender nogen der vil have lidt billig luxus de sidste 14 dage den er ledig, så send dem til www.emtekaer.dk/reykjavik.

Og jeg vidste det: Island ER dyrt…

God weekend derhjemme!

2007_0130(018)

- 1 kommentar til Nice helgi

One Reply to “Nice helgi”

  1. OK.Kim og Olli ! Det kræver lidt mere opfindsomhed og energi fra planlæggere og deltagere,end bare at leje sig ind i svømmehallen i 2timer ,med det hele !Tegnebogen kan jo også hvile sig ,hvis det andet er sjovere og mere personligt !!Good Luck !Pas nu godt på den frygtløse Olli!Udenfor er der bidende koldt,klar himmel og fuld Måne der lyser lige så hvidt som Mànì´s hår ! Bedste er træt efter at have været nede med flaget pga.influenza ,jo de kommer med mange sjove ting i 1.klasse !lus, bakterier, rokketænder,tis på gulvet når de bliver så optaget af noget,at de glemmer tid og sted !Men,men jeg elsker dem alligevel!Sådan er det!Kærligst Bedstemor Hella.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading