"Hvem vil bolle mig?"

og flere i samme dur, som f.eks. “Skal du bolles, Kim?”, “Er du blevet bollet i dag?”. En sproglig finurlighed, der gjorde at det var ret sjovt at være dansker i mandags. Det var bolle-dag i Island. Dagen hvor man spiser vandbakkelser med chokoladeovertræk, og så ellers klapper hinanden på røven mens man siger bolle, bolle, bolle, bolle… Og det antal gange man når at blive bollet, det antal chokoladeboller skal man så give den som klappede en bagi.
Tirsdag er så sprænge dag. For det er jo ikke nok at spise råddent hajkød i januar. Nej, denne dag i februar skal vi spise saltkød og gule ærter indtil vi sprænger. Mmmh.
Og onsdag er så endelig fastelavn. Og med tiden opfyldt af job, unger, nyt band, ansøgning til LHI og forberedelse til LinuxForum ’07, så måtte jeg lade symaskinen stå i år, og lade den romantiske kvalitetstid med hjemmesyet fastelavnskostume fare. Og det er da heller ikke sikkert at Máni ville dyrke at være klædt ud som spøgelse, joggingsæt eller pude, når nu han har en fin spidermandragt fra Leikbær. Men det huer mig ikke. Dog blev han malet i hovedet, mens han spiste morgenmad, og Óliver fór afsted som buttet tigerdyr – med et par lettere kiksede knurhår, der mere lignede et tabt øjenbryn fra Groucho Marx.
Og da jeg er så heldig at der selvfølgelig er fastelavn på jobbet også, så skal Kim også klædes ud. Bruce Wayne har jo sit på det tørre, men jeg har desværre alt for få dragter hængende. Så det bliver trafikoffer, monster eller Zebra. Med Zebraen som mest sandsynlige mulighed. I aften kommer Julie så, en dansk rejselærer, så det bliver rart med lidt dansk snak om de kære islandske skoler eller om noget ganske andet…

Hyp, hyp – vi ses om 2 uger…

Mánis nye leg – gæt hvad der ligger på overhead projektoren…
2007_0217(027)

Óliver til hest…
2007_0217(012)

Máni spiller “Vikinger” med mor og far, efter lillebror er puttet…han elsker at spille.
2007_0212(007)
2007_0212(004)

- 2 kommentarer til "Hvem vil bolle mig?"

2 Replies to “"Hvem vil bolle mig?"”

  1. pædagogerne i börnhaven var meget imponerede over det malede spider man ansigt… de havde aldrig set saadan noget flot maling, hörte jeg dem sige, da jeg skulle ud af dören. Saa ingen syning, men kreativ far alligevel 🙂 Og Máni var glad glad…

    din Erla

    ps.Danmarksturen …. en uge…. ikke 2… juhu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading