6 Replies to “Til lykke”

 1. Jaaae han ser da noget træt ud, men nu er tredive år jo også en tung byrde i så ung en aller, så mon ikke han har lært det når han bliver fyrre, han har da ti år til at pumpe jern.
  Og ellers skulle han bare gøre som de fleste andre lade stå til det går sku da nok alligevel, ja det gør så ja det gør, skulle jeg bare lige hilse at sige og når man snart fylder halvtreds må man vel godt udtale sig om sådan noget.
  Hjerteligt til lykke med dagen Kim her fra os i Broballe

 2. Hej Kim
  Tillykke med de 30 år det er vel nok en vældig alder at nå.
  Din gave er afsendt i dag, vi glæder os til at smage dine udfoldelser ud i påskebryg og ikke under 7% når vi kommer.
  Hilsen Ulla

 3. Håber dagen kører, og at pakken fra Jeppe med Troels som initiativtager- og mor og mig som underleverandøre – nåede frem.

  Men ellers er det bare e´n glæde på en anden dag.

  – og vi vil have video fra Soltun NU!!!!!!!!!!

  Kh

  Far

 4. Tillykke søde Kim ,ja her er vi jo ude i en helt speciel sag ,for her er du jo ikke udsat for disse ord ” kun en mor kan elske dig ” det ved jeg jo der er mange andre der gør,og det kan jeg sådan set godt forstå !!!! Fortsat go` vind,kære Kim.Mange kærlige hilsner Mor.

 5. Tak for de søde ord allesammen. Solen bragede ned fra en skyfri himmel, min ventede depression indfandt sig aldrig og jeg har haft en herlig aften med god mad, gode mennesker og fede gaver. Så tak allesammen og tak for jeres mange fine indspark omkring min 30-års opgave med de kreative billeder. Jeg arbejder videre med dem, og det kan være at jeg kan at jeg beslutter mig for at udgive nogen af værkerne som fri kunst i Reykjaviks byrum.

  Kærlig hilsen den nu megasuperpsychovoksne Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading