Danmark vinder!

Nå, Danmark. Så kan I fanme godt tage at vinde. Jeg har netop væddet tolv øl med Petur og Ivar om hvem der vinder i aften, såeh… Men det kunne nu være fedt. De er helt overbeviste om at de bliver verdensmestre heroppe, så det kunne være rart at få lidt håne-ret. Selvom jeg er blevet frarådet at tage på arbejde hvis Danmark vinder…

Og ellers var jeg og mine drenge i Zoo idag, fordi børnehaven simpelthen havde lukket, da de manglede personale. God stil. Så kan kommunen måske få øjnene op for problerme med manglende personale på børneområdet i Reykjavik. Men det gjorde da at drengene og farmand havde supergod kvalitetstid i et par timer.

Well, knæk og bræk og giv den gas danske drenge 🙂

- 2 kommentarer til Danmark vinder!

2 Replies to “Danmark vinder!”

  1. Mmmmh. 12 kolde øl. Dejligt.

    Som Rasmus Bjerg ville sige: Danmark vandt. Island tabte. Ergo er Danmark er vindere. Island er tabere. Danmark er bedre til håndbold end Island. Island er dårligere til håndbold end Danmark.

  2. Ja vi vandt godt nok. og jeg har en kollega der vil ned til Hamborg for at se når Danmark spiller i morgen. Det bliver nok dyrer for ham end 12 øl, selv til Islandske øl-priser.
    I afdelingen tror de at vi når til finalen mod Tyskerne. Nå, nu får vi se hvad det bliver til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *