Tillykke Borghildur

Tillykke med dagen, kære svigermor. Så er det tid til endnu en omgang råhygge i Akranes, denne gang i anledning af svigermors fødselsdag. Og hun ønskede sig sokker. Hvilket jeg var fast besluttet på ikke at give hende – det lod jeg erla om. Istedet troede jeg at jeg kunne tage en lille gåtur ned gennem midtbyen og finde et eller andet sjovt til hende. Men. Hun er lige så svær at finde gaver til som farmand. Min fornemmelse er jo lidt at hun altid har så travlt at hun aldrig rigtig tager sig tid til at læse eller høre musik. Og smarte dingenoter er dyre. Og håndcreme og sådan noget er så generisk gaveagtigt at det bliver lidt ligemeget. Så jeg gik imod min intuition, nå, nej, fornemmelse – man er vel mand – og købte den nye CD med Lay Low. Country singer/songwriter. Historien om Lay Low var at hun udgav 2 numre på myspace.com fordi hendes venner nødede hende til det – og derefter kontaktede Cod Music hende og sagde at hun kunne godt lige få fingeren ud og skrive numre nok til en plade – for de ville udgive hende… Nå, anyway. Tilbage til fødselaren. Tak for din varme, din fantastiske måde at være sammen med dine børnebørn på, for dit rummelige hjem hvor man altid er velkommen, for at tage godt imod diverse danskere, for dine idéer og samtaler omkring kreativitet og for at lade mig have din skønne datter hos mig. Håber du får mange gode år fremover – og husk at forlade Island indimellem så du ikke får ø-kuller, og se lidt andre kontinenter….

Kærlig hilsen svigersønnen….

- 2 kommentarer til Tillykke Borghildur

2 Replies to “Tillykke Borghildur”

  1. Tak for det Kim og vi er alle sammen så glade at have jer her i Island og så tit på besög i Akranes. Jeg er meget heldig med hele familien og alle de dejlige börnebörn. Tiden går hurtigt så det er bedst at være så meget sammen så muligt. Jeg synes at det er ikke så langt siden jeg löb efter Vésteinn over hele huset men nu er han blevet 19 og lige ved at flytte hjemmefra. Man skal bruge tiden for at være sammen de öjeblikke kommer ikke igen. Jeg så i nyhederne for ikke så lang tid siden en kvinde som er blevet over 100 år gammel så jeg har noget at glæde mig til hvis jeg når den alder.

    Hilsen svigemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *