Og lidt nyt fra fruen.

Jo julen sniger sig nærmere og vi er ved at være klare til at modtage den med aabne arme 🙂 Vi fik julegaver fra bedstefar i gaar og Máni kan næsten ikke vente mere. Det er saa svært at vide at der er pakker rundt omkring og man skal bare vente. Men heldigvis er der ikke saaaaa vildt mange dag endnu.

Og jeg… jo – lidt travlt paa arbejdet, ved at forberede eksamener og faa lidt styr paa tingene inden ferien. Saa har jeg faaet medicin ved noget der kunne være begyndende mavesaar. Nogle mener jo at det skyldes en infektion, men jeg tror ogsaa paa psykens indvirkning – saa paa en maade er jeg bekymret for mig selv. Jeg bryder mig ikke om saadan noget, jeg fejler jo ikke noget og kan alting… ik? Men nej, aabenbart ikke. Det er ogsaa ved at gaa op for mig, at jeg maa passe paa mig selv, der er ikke andre der gör det for mig.

Óliver gad ikke i börnehave i morgen, saa det bliver rart naar de kan faa lidt ferie, de to krudtugler. Nu begynder söster og veninder at komme hjem til öen og det er dejligt. Jeg haaber vi faar en hyggelig ferie og at I har det godt, der hvor I er 🙂

julehilsner, Erla

- Ingen kommentarer til Og lidt nyt fra fruen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading