Julefrokost

Efter at have terroriseret skolen i hele december måned med deres ukueligt glade julesang, så havde bandet besluttet sig for a lade instrumenterne blive hjemme da der var julefrokost igår. Men der skulle selvfølgelig ikke meget mere end 3 glas glögg til, før de hev fat i en eller anden stakkels sjæl som de plantede foran klaveret og gav ham akkorder skrevet på lyserøde post-it notes. Og stak mig en kuglepen og et nodestativ af plastik, og spurgte om jeg ikke bare kun tromme på det. Og så fik den ellers en så langsom, og sjælelig udførelse at de ældre lærerinder blev helt våde om kridtholderen. Det var hyggeligt til julefrokosten, og ikke nær så turbolent som den danske “Stikmigsnapsenindenjegknepperdigpåkopimaskinen” stemning. Glæder mig forresten til at se om der kommer nogen onkel-mails rundt om gårsdagens julefrokot på 55éren. Hvis ikke der gør, så kan det dog også være et tegn på at det gik godt. Efter det kollegiale samvær gik mig og Erla ned gennem byen, og fik viklet os ind på en pool-bar, hvor vi hver vandt et spil og i julefredens navn derfor lod stillingen stå på lige fod. I dag tager jeg så den ene af af to julevagter – småbørn fra 9-17. Og vi skal i Zoo, i det vejr der er blevet kaldt det værste i 40 år. Der er oversvømmelser, bortskyllede broer og redningsaktioner af får og heste på hele sydlandet heroppe. En veterinær katastrofe hedder det vel. Og nu når vi kommer tættere på jul, så er der efterhånden så travlt at det er svært at have tid til juleblues…

Sjaumst!

- Ingen kommentarer til Julefrokost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading