Skidtmathias

Puha. Så stod vi der, med pressepasset siddende løst, lunken gin i lommen og Datarock for fuld udblæsning oppe på scenen. Vi er akkrediteret som fotografer, så Martin er vores her og nu fotograf fordi han tager polaroider, jeg binder det hele sammen med Web fordi jeg har et digital kamera og Lasse er fra Rusland fordi han render rundt med Lomo. Hvor fanden er min cykel? Hvem var det Martin snavede med? Jeg håber det er en god tegnefilm vi skal se på arbejdet. Dansk er et fantastisk sprog når man bytter rundt på H og V. Well, ingen billeder, men vi har det griner. Og i aften kommer Erla med ud og fester. Og i morgen er der tømmermænds party i den blå lagune…og gøjs, hvor har jeg det skidt, mathias.

- 1 kommentar til Skidtmathias

One Reply to “Skidtmathias”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading