2 Replies to “Sætar systur ha?”

  1. Dejlige Óli, tøse og familje billeder. Hernede ska man til Jeppe 35 år boller og chokolade kl. 14. Glæder mig.

    I mit liv står jeg igen på en top og skuer. Opbygger ro til at fornemme retning udfra en åbenhed. Der er mange steder i dalen. Sågar sjæls-oaser – der er andre toppe: Lise og jeg har endelig efter 10 år indset, at vi på det sidste slider mere på hinanden end vi bygger op og giver. Vi har været separeret siden 2003, og nu er vi så blevet enige om at blive skilt. Som venner – håber jeg – og, når roen og det næste falder på plads, så kan vi måske mødes af og til. Vi må se.

    Det har været – alt i alt – været 10 gode år med med liv og kvalitetshøjde i indholdet. Hvis Lise læser dette: Du er en stor kvinde med imponerende facetter – jeg vil altid beundre dig. Tak for årene! God vind!

    Lars

  2. ég er klárlega mamma Kim, og þú ert greinilega mamma þín…og jafnvel mamma mín líka. Þannig ertu hugsanlega amma Kim. Hahhh hahaaha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading