DK Telefonen virker igen…

Efter 3 ugers nørderier, med op- og nedgraderinger af firmware, gennemlæsning af utallige forums osv. så kører vores danske nummer nu igen: 46 93 30 60, I ringer til alm. dansk fastnettakst. Fucking IT – og det skulle gøre livet lettere. Yeah right 🙂

Erlas mors mand, Sveinn, er ved at stille op som spidskandidat for sit parti til næste folketingsvalg. Og her om ikke så lang tid, så kommer hans hjemmeside i luften. Indtil da kan man se et udkast af siden her – designet af undertegnede (som er specielt vild med LightBox effekten på billederne i billede galleriet). Er der problemer med at se noget på siden, modtages kommentarer gerne. Og kender I andre islandske politikere som skal have en hjælpende hånd, så send dem denne vej…

sveinn.JPG

Imorgen lander Troels og Louise så. Det bliver superfedt. Jeg holder ungerne hjemme fra institutionerne, så vi kan komme i svømmeren fredag formiddag. Og så skal onkel og faster så passe nevøerne i 4 timer mens jeg er på job fra kl 13-17. Derefter skal Troels og Louise med til Teenage Horror Ball i klubben (fredag d. 13), fra kl. 19-23 og så er der oktober fest weekend i Reykjavik, både på universitetet og på barerne i byen – så gang i den. Lørdag og søndag skal ihvertfald indbefatte havbadning og evt. en tur til de varme kilder som jeg så med far.

Nåh, nu skal jeg på job igen – et eller andet geni har foreslået at vi skal have udendørs-spil i klubben iaften. Men grundet kulden, så er folk vel aktive i det mindste. Og så skal der males trylledej. Jeg forventer udfordringerne måske stiger en anelse når jeg nu også begynder som dansklærer om 3 uger…

Peace – Kim

- 6 kommentarer til DK Telefonen virker igen…

6 Replies to “DK Telefonen virker igen…”

 1. Hej Kimse
  fin side til Sveinn!
  Du bad om kommentar så; Flot lay-out, nem og overskuelig. Dog synes jeg det er synd at den fine bjælke i toppen forsvinder når du scroller nedad for at læse teksten… Jeg kan kun se et billede i galleriet – måske er der ikke kommet flere på? Jeg bruger Safari.
  og der er en stavefejl i menuen “um Svein” med ét n. Ja islandsk er et fantastisk sprog! Mange hilsner til Jer alle fra en der undrer sig over hvor I får tiden og energien fra 🙂
  ps. hvilket videokamera skal jeg købe for at lave en “film” om vores husrenovation?

 2. Hmmm. Se nu vil du jo nok have et dedikeret video-kamera da du har masser af fine digitale kameraer. – ikke et eller andet hybrid halloej som vores digital still- og videokamera, et Fuji S9500 ( se http://www.emtekaer.dk/index.php/2006/02/22/digitalt-fotografi/ )

  Men det skal da ihvertfald være optage paa DV, evt. DV-Mini, og have baade DV IN og OUT. Derudover saa ved jeg ikke saa meget om video – smid evt. en kommentar paa kristjansson.dk, Matti er mere video noerd en mig 🙂

  OG HALLO! Du har to hjemmesider og en flickr konto – hvornaar maa vi se billeder af jeres nye kolonihavehus i KBH?

  Hils din mand, glæder mig til at se jer i december…

  – Kim.

 3. Machiavelli skrev at det er sikrere og mere effektivt at herske gennem folkets frygt, end gennem folkets kærlighed. Så jeg synes klart at der skal noget mere frygt ind på den hjemmeside. Tænk noget i retning af Svein som Sauron og Island som Mordor. Eller – Svein der trykker på knappen til Islands første atomprøvesprængning. Eller… hvilken nation er det nu der er Islands største fjende? Anyway, en masse soldater derfra, spiddet på rad og række, ned gennem Reykjaviks gader, man kan ikke se enden på dem, de fortoner sig i nordlyset… Så skal der sgu nok komme trafik på den hjemmeside, brormand! Det er old school mand, folk er vilde med old school.

 4. Proev nu at hoer her Jeppe. De der smaa brune klumper du finder paa gaden paa Vesterbronx skal du altsaa lade ligge – du har ikke godt af det – du bliver paranoid. Jeg har ringet til din far og bedt ham om at berolige dig lidt – evt. med lidt billeder fra indien 1968.

  Hvis du stadig er lidt Mordor anlagt naar du kommer, herop, saa skal jeg nok give dig noget islandsk mad der faar dig til at vende det hvide ud af oejnene. Og det mad, det er fanme Old Skool.

  Omstem evt. din bas lidt, disonans er sundt for sjælen.

 5. Fin side, jeg ville dog forsøge at lave den lidt lettere i farvene mere web2.0… den grå baggrund er for tung synes jeg. Og billederne i headeren er ikke gode nok, de kan beskeres bedre og farver og kontrast kan tunes bedre.

  aight, later

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading