Afsplapning i Akranes

Vi udnyttede chancen for at få et ordentlig slapper og drønede til Akranes idag. Hold kæft hvor har jeg savnet at have bedsteforældre i nærheden – nu hvor jeg prøver det. Bare at give ungerne til dem og så lægge sig på langs efter man har ranet deres køleskab. Gad vide om man bliver for gammel til det engang? Well, solen skinner også idag. Det er vist endda sådan at islændinge ligefrenm sparer deres overarbejde op til de dage hvor solen skinner, for så skal man ud og nyde livet. Jeg gik tur med Oliver nede på de sorte, vulkanske sandstrande og kastede sten i vandet. Vi var i svømmehallen og fik lækker islandsk laks til middag. Mmmh. Flytningen igår gik godt, og vi har endda fået sovet første gang i lejligheden. Så nu skal der bare pakkes ud – og mumles lidt i ny og næ, når man skal finde sig et par bukser eller et håndklæde imellem de 45 flyttekasser.

- 3 kommentarer til Afsplapning i Akranes

3 Replies to “Afsplapning i Akranes”

 1. Hej med jer!

  Fedt at læse de gode vibes fra jeres nye land. Vi tre er selv lige vendt tilbage til Kbh efter lækker sommerhustur til Mols.

  Hold kæft hvor er I langt væk. Kan man ringe til jer på jeres danske mobilnumre? Når nu firmaet betaler…

  Glæder mig til at se nogen videoer og billeder – og jer.

  knus fra Jeppe & Anna & Liva (som snakker meget om sine fætre Momo og Ololo)

 2. Det eneste vi er opnåelige på er vores nye fastnet nummer som står oppe under ‘Om Os’ her på siden. Net og sådan er lidt dyrt og langhåret heropppe, men det er nok oppe at køre indenfor en uges tid 🙂 Og så får jeg også snart en islandsk mobil, men det er nok liiiidt dyrt for jer – på nær dem med firmafon.

  Glæder mig til at snakkes ved…

  – Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading