Fuglen er landet…

Det var sen aften da vi sad på Øresundskollegiet og takkede af med en havefest. Mæskede os med jordbær, hvidvin og chokoladekage. Lærte de vigtigste strofer på islandsk, såsom “ak og ve – jeg arme and”. Og Hørte på Georgs nyeste kommunikationsteori der mente at promillen hos talende danskere medførte øget lighed med lyden af skræppende ænder… Dernæst var det farvel til bror Troels. Et sidste kram af den friske bror der er i storhedstiden af sine tyvere. Svæver i testesteron, uniambitioner og ren og skær ballade. Ungerne knusede ham til døde og lillebror fik planted er frø af vemod i Terminal 3. Flyveren lettede fra den danske sommer og vi faldt alle fire i søvn med det samme – og vågnede 2½ time senere til lyden af velukendt islandsk – “Velkomin Heim…bla bla bla 10 grader”. Ud af Keflavik gennem lavamarkerne, forbi aluminiumsfabrikken med de lange grønne rør og så op til vores lejlighed. Lidt lille, lidt social boligblok – men et centrum og ganske sikkert et fint udgangspunkt for fremtidige gode tider. Havudsigt, 10 minutter fra den übertrendy midtby og så opvaskemaskine, badekar og altan med gasgrill. Så nu sidder vi hos svigerfar med to timers jetlag og stener. Máni fik hurtigt overtalt bedstefar til at tage ham i svømmeren, vi har imens købt ind for 8.192 kr – det fyldte 3 bæreposer – og så gør vi klar til imorgen. Der er dog et mindre aber dabei, fordi dem vi deler container med har mistet deres lejlighed. Så det kan være vi lige skal vente i et par dage indtil de har fundet ud af noget opbevaring… Men det er godt. Har betydning på den fede måde for både mig selv men også for kvinden i mit liv og kærligheden. Smider den første video op om en uges tid når vi er kommet lidt mere på plads. Det her tegner lyst.

Love’n’all fra Island – Kim.

PS: Urbane vinkler på Island:

Kristjansson.dk
anetq.blogspot.com

- 1 kommentar til Fuglen er landet…

One Reply to “Fuglen er landet…”

 1. Hey Bro.

  Fedt at se jer i lufthavnen da jeg nu missede jeres fede cooler fest.

  Kender du det at det er svært at realisere hvad der sker for en?
  Vi snakkede også om det hos mor.
  Jeg ønsker jer alt godt på Island, og kan mærke at det er den
  rigtige ting for jer.
  Men av. Av av av.
  En elsket bror i udlandet…
  Puha…

  Kommer snart!

  Kærligst kærligst kærligst.
  Troels.
  Savner dit flow..
  Kys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading