All your base…

Sidder nu og stener i ebeltoft med familien. Prøver at kæmpe mig igennem ‘kongen af europa’ af jan kjærstad, nordmanden som alle kvindelige cand. mag. dansklærere i deres stille sind ønsker at bestige. Ham og hans strittende nav-struktur er til at blive tosset af. Men bogen er en byttet farvel-gave fra forældrene, så jeg fortsætter… Ellers skal vi på det pænt funky ombyggede glasmuseum imorgen, til kræmmerfest på torsdag og så ellers bade og grille. Vores container ankommer torsdag til Island, så det bliver spændende at se om den er fyldt med æbler og kokain, eller om det er vores ting. Erla har fået et crew af gode folk til at stille op, så vores ting er der når vi er landet om 13 dage. Håber i trives derude, og hvis I læser dette så sluk og nyd livet, solen eller kæresten. På nær jer islændinge, I kan vist nøjes med livet og kæresterne 😉 peace, love and harmony – kim.

- Ingen kommentarer til All your base…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading