Gas

Det gas…
Var inde og se Gasolin igår med drengene. Den var fanme fed – måtte godt have varet en time mere for min skyld. Fedt at se at det der lå til grund for succesen var en ustyrlig arbejdsiver. de kunne ikke lade være, sad og pillede og spillede fra morgen til aften, hver dag – og sagde både kone og job op. Tog i sommerhus på arbejdslejr. Jeg tror at uanset hvilket felt men begiver sig ind i, så vil sådan en indsats altid skabe kugler på bundlinien – en form for selvgenererende energi der er ustoppelig… Så gå ind og se den, hvis du tør. Ellers står det vist lidt rendestensagtigt til med nogle af drengene. Dyreborg er lige blevet single efter 7 år, Tjatjana sagde stop efter 3 år, Martin, Badse og Lasse er også ude kønslig lediggang. Men der er selvfølgelig heller ikke nogen der siger at det monogame parforhold med unger på bagsædet er det mest optimale, men jeg følger dem da spændt på sidelinien. Til gengælde vælter de så rundt tilKendis fester i DR-Regi hele bundtet, og scorer sig vist lidt kørvel i ny og næ på ægte hustler manér – og det har vel også sin charme. Men bare rolig Erla, den eneste der kan måle sig med dig er Shakira, og hende har vi talt om. Videre. De næste par opstops bliver svigerfar besøg, Mads H’s fødselsdag på KUA, aflevering af ansøgning til Kunsthøjskolen på Island og så vel et fucking forår engang 🙂 Oh yeah…

- 2 kommentarer til Gas

2 Replies to “Gas”

 1. Hej alle fire !
  Stort tillykke med salg af Magleby,det må være en lettelse.Jeg er ude og besøge Torben,vi har gået en pragtfuld tur ved Brabrand Sø den første forårsdag i år.Så nu sidder vi ved Torbens bærbare computer og ser de sidste nyheder fra Møn og de er jo gode.Jeres fremtidsplaner ser heller ikke dårlige ud!Knus Hella.
  Det går stille og roligt frmad og jg er ved at være lidt oppe igen her påhospice, det er et helt rart sted at være.

  Tillykke med salget. og med dit nye job Erla.
  så kan jeg jo komme til Island og male når helbredet tillader det.
  Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading