One Reply to “Pix fra vinterferien 2006”

  1. hey kim rart at se det går godt med dig og din kone og jeres børn….her på marinbergskole er der jo sket så meget vi har fået en ny dansklærer og matematiklærer men vi holder stadig allesammen håbet om at få dig som lærer igen oppe ) vi savner dig så meget og alt er faktisk blevet så trist og kedeligt efter du er rejst..jeg håber at du en dag vil komme tilbage og alt vil blive ligesom i fjerde klasse…det håber vi allesammen….hils din kone og dine søde sønner…ps.vi håber at du snart kommer på besøg i vores klasse kærlig hilsen nadia veis og din gamle fjerde klasse som nu er 5.klasse men snart 6.klasse…..seeeeeeeeeeeeeeeeeees ps.efter du nu har fået en ny lejlighed har du så også tid til at komme i 6.klasse??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading