Sejltur med drengene… / tak for et fedt år !

Det er f… surt når praktiske foranstaltninger bestemmer over ens livsførsel – men sådan er det jo åbenbart indimellem. 퀦ret på Marienberg har været lækkert, og da først Klaus Lohmann havde lavet en dansende abe på storskærm hvor der stod “Kim er dum” mens jeg havde IT-Undervisning med min klasse, ja så var mit hjerte jo solgt. Så tak for gode saunastunder, byture og overnatning i annekset, tak for tysk hammersprøjt til volleyfesten, tak for usigeligt sjove stunder i køkkenet til julefrokosten, tak for indføringen i den finere del af hjemmebrygning og tak for tørre og skarpe kommentarer om alt fra kvinder til tøser…Det har været fedt at lære jer at kende, og jeg håber faktisk at vi ses igen, på den ene eller den anden måde. Helst på den anden.

Fred og kærlighed, Kim.

- 1 kommentar til Sejltur med drengene… / tak for et fedt år !

One Reply to “Sejltur med drengene… / tak for et fedt år !”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *