Hvis du er dansk, så skriv en kommentar…

Hallo! Jeg er snart træt af min dovne familie og venner – lider I allesammen af dysleksi eller er jeres tastatur gået i stykker? Nu tager I lige og skriver en kommentar i ny og næ, jeg fatter jo ikke en hat af alle de, sikkert velmenende, islandske kommentarer…Hallo! Jeg er snart træt af min dovne familie og venner – lider I allesammen af dysleksi eller er jeres tastatur gået i stykker? Nu tager I lige og skriver en kommentar i ny og næ, jeg fatter jo ikke en hat af alle de, sikkert velmenende, islandske kommentarer…Hallo! Jeg er snart træt af min dovne familie og venner – lider I allesammen af dysleksi eller er jeres tastatur gået i stykker? Nu tager I lige og skriver en kommentar i ny og næ, jeg fatter jo ikke en hat af alle de, sikkert velmenende, islandske kommentarer…Hallo! Jeg er snart træt af min dovne familie og venner – lider I allesammen af dysleksi eller er jeres tastatur gået i stykker? Nu tager I lige og skriver en kommentar i ny og næ, jeg fatter jo ikke en hat af alle de, sikkert velmenende, islandske kommentarer…Hallo! Jeg er snart træt af min dovne familie og venner – lider I allesammen af dysleksi eller er jeres tastatur gået i stykker? Nu tager I lige og skriver en kommentar i ny og næ, jeg fatter jo ikke en hat af alle de, sikkert velmenende, islandske kommentarer…Hallo! Jeg er snart træt af min dovne familie og venner – lider I allesammen af dysleksi eller er jeres tastatur gået i stykker? Nu tager I lige og skriver en kommentar i ny og næ, jeg fatter jo ikke en hat af alle de, sikkert velmenende, islandske kommentarer…

- 8 kommentarer til Hvis du er dansk, så skriv en kommentar…

8 Replies to “Hvis du er dansk, så skriv en kommentar…”

 1. Dersom jeg er næsten Dansk paa grund af mit barnebarn saa faar du et komment fra mig. Naar man tænker paa deen maade saa er bjergstigning det eneste som kan hjælpe. Vi Ingibjørg skal Onsdagsaften
  gaa et stykke tur 7-8 km med ca 400-500 metre forhøjelse. Du er hjærtelig velkommen med i turen som tager ca 4-5 timer. Naar vi kommer tilbage saa smiler verden det lover jeg.

  MVH Ingvar

 2. Min bedstemor og jeg sad mange aftener drak lidt kaffe med sukker dyppede kringler i og læste de danska blada som Famelien Journal og Hjemmet, tegneserier som Bamse og dukke-Lise.

  Hilsen Ragnheiður

 3. Nu har jeg jo også boet i Danmark i 8 år, så jeg må også regnes for at være lidt dansker og i familie med dig skat… 🙂
  kys fra konen
  (mamma hedder kone)

 4. Tak, tak, tak I kære islændinge – jeres hjerter og omsorg rummer stor varme, når man på denne måde føler sig ene og forladt på det store tomme internet. Ak, fædrelandets frænder kan ej skues på disse kanter, men jer – I kære nordboere – er en vedkommende og varmende trøst… Må jeres sommer blive lang og varm – Kim…

 5. Ja nu er det nok med islands. Jeg lover at jeg alrig mere skriver et ord pa islandsk. Jeg sidder er i flot vejr men det er for koldt til at sidde udenfor. Sveinn er allerede op pa bondegarden sammen med sine kære brødre i det mindste 3 af dem. Jeg er i gang med at lave en gave til Óliver men det er lang tid siden at jeg har lavet noget som helst i handen men nu prøver jeg igen og det føles dejligt. Jeg glæder mig meget. Maske tager Vesteinn til Slovania med landsholdet men det for han at vide mandag. Han skal til Reykjavik i dag til praktis med sin gamle træner som stor for akademien i Selfoss. Vi var til Selfoss forleden dag og det er en flot skole og vi synes at det er meget spændende. Pigerne Kristin og Solveig overnattede her fredag og jeg var i svømmehallen med dem lørdag og Sveinn Logi kom ogsa. Sa var vi til kaffe hos Ingunn og Jonas, det var en dejlig dag.
  Hvordan gar det med blomster og grønsager og hvad er Máni i gang med nu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *