Rom i efterårsferien

Röskva og jeg blev inviteret, af min mor, sammen med min lillesøster Bergþóra, til Rom i efterårsferien. Sikke en luksus 🙂 Mor-datter-tur af den gode slags. Röskva og jeg tog toget til KBH. og fløj derfra til Rom. Der mødtes vi med amma og Begga. Vi boede på det vildeste luksushotel og fik skønne oplevelser hver dag. Vi spiste god mad, drak masser af kaffe og fik vores andel af is :-). Vi landede lørdag. Søndag havde historisk præg. Mandag tog Röskva, mor og jeg i zoo, imens Begga var til en eksamen over internettet. Tirsdag tog vi en hop on – hop of bus og så flere ting, bl.a. Vatikanet. Onsdag fik vi et pizzakursus på en restaurant. Det kan varmt anbefales. Torsdag og fredag fik kunsten vores fokus og så var det hjemad igen. Tusind tak for turen amma/mamma 🙂

 

Damerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i RomDamerne i Rom

 

- Ingen kommentarer til Rom i efterårsferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *