Takk fyrir fjórtán hamingjusömu dögum . Það hefur verið gott fyrir huga, líkama og hjarta.

Så er 14 dage ved at være ovre. Dog med et twist. Óliver bliver heroppe. Ikke fordi han har været fræk, eller fordi han lugter – men fordi han gerne vil lære islandsk. Og det er svært at forbyde ham – så vi har sagt ja, og nu bor han hos Amma og Afi og går i hendes skole, og så besøger han den anden Amma og Afi i weekenderne. Det bliver fedt for ham – og en kende mærkeligt bare at tage hjem os fire. Så henter vi ham igen fredag d. 13. november.

Det har endnu en gang været vild luksus at være heroppe. Erlas familie sørger for både indkøb, madlavning og indkvartering – og stikker os også lige en bil vi kan låne. Vi er dybt taknemmelige og nyder det virkelig. Og denne her gang har vi også haft tid til at møde nogle af de gode folk vi/jeg hang ud med mens vi boede her, og det var både godt og vigtigt. Den skriftlige opgave til studiet i Projektledelse kunne godt have fået lidt mere kærlighed, men den må jeg skrive når vi kommer hjem. Nu vil vi nyde det sidste døgn af vores overlækre tur 🙂

Hygge hos vennerne

Efterårsferie i IslandHygge hos vennerneHygge hos vennerneIMG_20151020_231811151~2Efterår i IslandEfterår i IslandEfterår i IslandEfterår i IslandEfterår i IslandIdun 6 år3-IMG_20151021_203116947Fludir IslandFludir IslandGeysir IslandGeysir IslandGeysir IslandGeysir IslandGeysir IslandGeysir Island

- Ingen kommentarer til Takk fyrir fjórtán hamingjusömu dögum . Það hefur verið gott fyrir huga, líkama og hjarta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading