ØKO-Fitness Fyn fejrer sin første åbningsdag…

ØkoFitness Fyn er stolte af at kunne meddele at fitnesscentrets første officielle åbningsdag forløb forrygende. Fire hærdebrede mænd fra lokalområdet mødte op, og arbejdede sig igennem samtlige udfordringer. Centret er derfor lukket på ubestemt tid, da der pt. ikke er noget at hugge i. Dagens fitness blev afsluttet behørigt med LowCarb Grill, tilsat en enkelt øl eller to. Det var formidabelt og ØF takker for den flotte start på konceptet!

Øksefest 2015Øksefest 2015Øksefest 2015Øksefest 2015Øksefest 2015Øksefest 2015Øksefest 2015Øksefest 2015

- 2 kommentarer til ØKO-Fitness Fyn fejrer sin første åbningsdag…

2 Replies to “ØKO-Fitness Fyn fejrer sin første åbningsdag…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *