Snit så de gulerødder min dreng, hvis du vil have noget at spise…

Vi må håbe at vores børn ikke bliver alt for trætte af os, for vi er jo overalt. Os. Forældre. I alle tre ungers forældreråd, i gymnastikforeningen og i garden. Vi har holdt os fra spejdertruppen so far… Hvorfor? Well, så sker der lidt. Tag nu denne her samling af forældrerødder. En inspirerende og sjov flok at mødes med. Så hytteturen med Ólivers klasse var superhyggelig. Det er et par uger siden, mens det stadig var forår. 21 unger, hjemmelavet bålmad, olympiade og undertegnede som, ganske modigt synes jeg selv, havde lavet et sanghæfte og fået arrangeret en guitar. Deres musiklærer i skolen er guld værd, for der ingen generthed at spore, når sommernatten bliver til midt om natten og andre guitarvenlige schlagere. Godt flankeret af skumfiduser og snobrød. Det var lækkert og klassesammenhold på højt plan 🙂

HytteturHytteturHytteturHytteturHytteturHytteturHytteturHytteturHyttetur

- Ingen kommentarer til Snit så de gulerødder min dreng, hvis du vil have noget at spise…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading