Amma på besøg

Det er vel næsten ny rekord. 23 dages stilhed på bloggen. Well. Et eller andet sted skal der jo være stille. Når nu verden udenfor drøner afsted. Juni blev vanen tro besat af fire afganghold, resulterende i en gennemgang af 80 synopser og ditto skriftlige opgaver. Efterskolelivet skruede så også op for charmen med planlægningen af en festival, med 70+ bands og 700 gæster. Og imens eksploderer græsset, konen og ungerne vil elskes, katten miaver, cyklen skal pumpes og pengene fosser ud af statskassen… Men fuck it. Fuck it all. For nu har jeg sommerferie. Og til trods for at årets årgang på alle måder har været en af de bedste på OE i mange år, så er det fedt at året er slut. Der var ikke mere vi kunne lære dem. De havde fattet det. Alle sammen… Og heldigvis har svigermor været her i en uge, og været til stor hjælp. Har fyldt fryser og skabe med islandsk snoller og fladkager, har bagt kage med ungerne, har vasket tøj og lagt sammen, har fulgt unger i skole og været sammen med dem, smidt dem i svømmehallen og meget, meget mere. Når nu både far og mor bliver waterboardet af arbejdspladsen, så er det ret perfekt. Nu er vi næsten færdige med at pakke til vores udflugt til Kalmar og Astrid Lindgrens Verden. Bare afsted. Over broerne med telt, brætspil og stearinlys i fem dage, mens Borghildur bliver i huset et par dage for at slappe af, gå i bio og passe katten. Vi glæder os mycket. Jeg er ret sikker på at sommeren ikke kommer til at byde på en højere af kadence af blogindlæg, men jeg er næsten sikker på at det nok går. I har jo facebook 🙂

Amma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøg

 

- Ingen kommentarer til Amma på besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *