Tjikkerlikker tjikkerlikker tjau tjau tjau.

Röskvas værelse ligner et papbur hos en købmand i nærheden af Vojens. Og lige siden hun kunne lukke sin hånd, har hun samlet sten, pinde, kapsler, papir, plastic og alt muligt andet – og med sin limpistol omdanner hun det så til alverden. Da Máni og jeg kom hjem fra turné, var hun igang med at lave en DJ-Pult til os ud af pap, for at gøre os glade…det er da sødt.

I dag skulle hun så prøve spejder. Og hun var ekstatisk. Hun synes det var SÅ fedt. Og hun vil have uniformen. Og hun behøver ikke prøve det flere gange for at se om hun har lyst. Og hun fortalte løs om at de var bævreflokken, og de skulle lave en kanin af pap og og og og. Og hun styrtede ind og fandt en lille bog, som hun så skrev en hel side i om hendes oplevelser. Og da jeg sad og så min lille pige på 6 år, sidde der og læse sig hekkende igennem sine egne børnestaveringer om spejderlivet, så blev farmand da lidt rørt, og hentede fluks kameraet…

 

- 2 kommentarer til Tjikkerlikker tjikkerlikker tjau tjau tjau.

2 Replies to “Tjikkerlikker tjikkerlikker tjau tjau tjau.”

  1. Sådan en sød blåmejse, eller hvad korps er det? Spejder er super. Du må gerne lægge ulveunge billedet af dig op, Kim!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading