Skoleslam er i hus

Så er skolemesterskaberne i hus. Igennem det sidste års tid har jeg arbejdet en hel del for at få projekt “Skolemesterskab” op at stå. Det er så endelig lykkedes nu. Med 20 skoler ombord, deriblandt både folk-, fri, privat og efterskoler over hele Fyn – og endda en enkelt omgang VUC. Mere end 3000 elever kommer til at deltage, og vi har fået lejet Magasinet i Odense, samme sted som Jonathan Spang og deslige bruge til deres one-man shows. Det er superfedt at have fået op at stå, og alle steder vi kommer ud er eleverne dygtige og engagerede – og lærerne glade. Nu er der bare en lille udfordring i forhold til finalen, for hvis alle kommer, så skal der afvikles mere end 29 slams på max. to timer. Der er dælme mange ord. Men det ordner sig nok…

- 2 kommentarer til Skoleslam er i hus

2 Replies to “Skoleslam er i hus”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *