Ord Over Svendborg

Jeg kiggede en aften på Kåre og spurgte ham hvordan det egentlig startede, alt det her. Alt det her med at vi nu skulle bruge 250.000 DKK på tre dage. For det var det vi skulle. Og det var startet med et simpelt kulturmøde, for præcist et år siden – et møde hvor jeg sendte Kåre som stand-in istedet for mig. Og hvor var det dog godt. Så nu har Kåre og Mads ligget vandret i flere måneder, mens jeg har holdt mig en smule mere i baggrunden. Det har dog stadig betydet at jeg har arrangeret 3 workshops, fået designet og udgivet min første bog og fået en fuldfed håndfuld lyrikere til Svendborg. Det var tre gode dage med de samme folk som jeg hang ud med sidste år, og også nye iblandt. Og jo, der var mange kendte poeter iblandt, og meget kan man sige, men det kan de også. Mht. det videre virke, så er jobsituationen jo lidt usikker fremover, så der blev også snakket lidt frem og tilbage om hvordan man egentlig kan gøre det, hvis man vil ud og have klejner for sin kunst. Slam og Spoken Word er ikke lagt på hylden, men måske er det ved at blive til noget andet…

Ord Over Svendborg 2011 2011-03-12 089

Ord Over Svendborg 2011 2011-03-12 195 Ord Over Svendborg 2011 2011-03-12 255 Ord Over Svendborg 2011 2011-03-12 122 Ord Over Svendborg 2011 2011-03-12 171 Ord Over Svendborg 2011 2011-03-12 138

Og her er vores bog, som jeg har designet og skrevet i: Lyrikspor

…og lidt fjernsyn:
null

- 2 kommentarer til Ord Over Svendborg

2 Replies to “Ord Over Svendborg”

  1. Hej son Kim !! Mor er pavestolt ,så,!!! så meget jeg nu kunne deltage i her på netsidelinien i Ebeltoft,kan selvfølgelig godt lide at du trækker nogle gamle travheste frem i lyset,men det kan de jo holde til mange gange,hvis det er kvalitet !!! Kommer også an på hvem der er Cirkusdirektør !! Han bestemmer jo hvem der skal drives rundt i Manegen !! Se for at kunne skrive denne kommentar til dig ,har jeg været omkring den Katolske Kirke , Computerworld , Hesteverden , samt Gøglernes Univers
    KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER !!! Knus til jer alle på Mellemvej !! Mange kærlige hilsner fra Bedstemor Hella !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *