Det var så 2011. Lad os satse på at 2012 bliver ligeså mindeværdigt :-)

Havde man spurgt mig for et år siden hvad 2011 ville bringe, så er jeg ikke helt sikker på jeg havde kunnet forudse bare en brøkdel af det året bragte med sig. Året startede jo godt, med at jeg var blot 12 sølle stemmer fra at blive nummer #1 i Danmark til Poetry Slam, som blev kombineret med endnu en fantastisk Absalonsgadefest. Resten af året bød på store bølger – men heldigvis langt flere positive ting end negative. Der er selvfølgelig en enkelt skilsmisse jeg godt kunne være foruden, men på den anden side så gør det jo også at fremtiden ligger åben – og er tilgængelig for nye fortolkninger. Hvis vi var blevet sammen, så var det eneste der havde ændret sig de næste 15 år sikkert vores alder. Lige nu kan alt jo ske. Men så længe jeg har mit job, har raske børn og gode venner – så kan fremtiden bare komme an 🙂

Fra dette urbane indpsark, så bød februar så på noget mere familært og jordnært – nemlig en lille chartertur til Weiseenhäuser Strand, hvor vi vist havde det meget hyggeligt. Der er en lille brist i min hukommelse for tiden i forhold til at huske de lyse sider af familielivet før bruddet, men billederne derfra ser fine ud.

Ordene betød meget dengang – og gør det nu igen. Ord Over Svendborg var formidabelt. Jeg fik udgivet min første bog (lyrikspor), der var fyldt i byen med gode litterære kolleger og vi havde fire fede dage i Marts med fuldt kog på. Det var fantastisk. Samme måned var Máni til FM i gymnastik og Island, i form af Bogga, kom på besøg. Det var nu heller ikke så ringe en måned – og måske var det her Óliver fik lært at cykle?

April bød på en superfed ting – nemlig en søn/far tur, som vi med garanti skal have flere af. Fem dage med Máni og bedstefar i tyskland, for at besøge Troels. Det var superfedt.

I starten af Maj tog Erla og jeg på honeymoon. Ser man tilbage på hvad vi talte om dengang, hvor meget øl vi drak og hvad vi lavede på hotelværelset, så kan det undre at der ikke var mere vægtig substans i samværet. Uanset hvad, så får skilsmissen mig ikke til at sige at det var en dårlig tur. For det var den ikke – det var både sjovt, hyggeligt og varmt – omend Milano er en kedelig by, medmindre man er Prada-fan.

Juni. Roskilde. Jeg har indtil videre holdt en del pauser i mit liv fra Roskilde – men det tror jeg er slut nu. Det er SÅ fedt at komme ud og lufte ørene, høre god musik og hænge ud med vennerne. Det bliver en prioritering fremover. Og så må det næsten også være i Juni at jeg fik det bedste job i mit liv – indtil videre…

Kombineret med den bedste besked i mit liv indtil videre, så fik jeg så også den værste. Jeg vil nok altid mene at vi ikke kæmpede nok. Erla siger hun kæmpede for at blive – før hun sagde stop. Og jeg kæmpede for at beholde hende – efter hun sagde stop. Hvilket jo betyder at vi aldrig kæmpede sammen (det er min personlige vinkel på sagen, 100% subjektiv – og Erla har sikkert et andet syn på sagen). Ungerne har det ok nu – men takket være deres forældre, så er løsningen “skilsmisse” jo så blevet en del af deres værktøjskasse når de bliver voksne, præcis ligesom skilsmissen var et værktøj som Erla (og jeg) kender til. Well, fuck skilsmissen. Den var ikke mit valg, men kan man komme igennem sådan en og lande med begge ben på jorden, så kan man vel klare det meste. Jeg har det rigtig godt for tiden og fremtiden ser lys ud. I juli vandt jeg igen en slamkonkurrence – hvilket vil sige 1000.- og et gavekort til Ofelia. Var det sjovt? Ja. Var det velfortjent? Ja. Var det en god efterfest hos Hans bagefter? Ja!

I august begyndte det nye liv så. Det var en fed start på Ollerup, og det er stadig gode tider derude. I hjemmet gik tiden med at producere sværd til Mánis fødselsdag – også fordi der lurede en omgang Barda i horisonten. Ollerup blev min private redning efter Erlas exit. Både mht. de daglige måltider, så det ikke blev cornflakes og forårsfuller det hele, men også med hensyn til et nyt kapitel i livet, nye folk og en mening med de vågne timer. Jeg er sikker på at jeg bliver der i mange år fremover.

September. Barda. Máni ni år, med en fantastisk børnefødselsdag i skoven og besøg fra Island. En måned, der var en meget godt lakmusprøve for vores fremtidige forældresamarbejde. Heldigvis er vi pissegode til det. Er enige om det meste, og kan vist godt tage os sammen når det er nødvendigt. Så det var rart at se – også for ungerne.

Oktober. Efterårsferie i Ebeltoft – godt som altid. Vild fest i KBH.

November. Fede timer med både David, Elliot, Gael, Troels – og så en omgang Spoken Word festival.

December? Jeg blev nummer #2 til FM i Poetry Slam og skal derfor til DM – og så var den første jul uden unger også ganske hyggelig, omend lidt blå. Heldigvis havde mig og ungerne mange dejlige dage bagefter, både i Aarhus, Ebeltoft, Svendborg og KBH.

Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Nytår 2012Juledage 2012Juledage 2012Juledage 2012Juledage 2012Nytår 2012Juledage 2012Juledage 20122011-12-17 kagebagning 016Juledage 2012

- 3 kommentarer til Det var så 2011. Lad os satse på at 2012 bliver ligeså mindeværdigt :-)

3 Replies to “Det var så 2011. Lad os satse på at 2012 bliver ligeså mindeværdigt :-)”

  1. Gleðilegt nýtt ár og takk fyrir þau gömlu
    og takk fyrir jóla og áramótamyndir
    gangi vel á nýju ári

  2. Gleðilegt ár Kim og takk fyrir þau gömlu. Ég trúi því að þetta verði frábært ár fyrir alla.
    kveðja Borghildur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading