Søndagsblog – på dansk denne gang :)

Det er blevet en vane at blogge lidt om søndagen og som regel handler det om, hvad vi har fået weekenden til at gå med. I aften er ingen undtagelse :). Torsdag kom Lars og Geal og gik tur med de 3 mænd i familien. Det var rigtig hyggeligt lige at se dem :). Fredag var fruen på Mellemvej meget rastløs, var ligesom klar til fest og farver eller en tur udenfor matriklen… ja endda måske til et helt nyt postnummer…. 🙂 en hurtig analyse viste, at damen nok bare var lidt novembertræt allerede og havde lidt peder pan syndrom, fordi måneden byder på 62 forældresamtaler, diverse møder, en fraværende mand i 4 hverdage, cykelture i regne osv. . . ja og så kommer der bare de der dage, hvor man ikke synes det fedeste i verden er at være en super ansvarlig voksen. 🙂  Heldigvis var der nogle kollegaer, som bød på en øl efter arbejde fredag, så det var hyggeligt og rart. Fredag lignede så sig selv heldigvis med god mad, disney show, slik, sofa og fjernsyn. Lørdag var supergodt vejr, så familien gik en lang tur, så drengene kunne bruge sine lommepenge. Vi startede med vores trofaste loppemarkeder men de havde ikke så meget denne gang. Derfor fortsatte vi til Føtex, hvor de så fandt noget de havde råd til. Röskva var så fuldstændig overbevist om, at hun skulle have en dukke i en kæmpe æske til 300 kr. så jeg måtte slæbe hende skrigende ud af butikken og undgik at kigge alle de ældre damer i øjnene, men havde bare lyst til at råbe “lad nu være med at lade som om I aldrig har prøvet det her” :). Eftermiddagen bød på lidt hjemmehygge, moderen cyklede lige en tur til en kop kaffe i Tved, og så havde vi inviteret vores søde naboer til mad. Kim stod i køkkenet og tryllede og jeg forsøgte at rydde op og lavede salaten. Vi havde en rigtig hyggelig aften og jeg følte mig lidt ung, da vi skulle åbne den flaske vin jeg købte, som skulle være rødvin (men jeg havde ligesom gået efter den pæneste flaske) og viste sig så at være en slags lambrusco eller dessertvin eller noget 😉 Heldigvis havde vi nogle øl. Emma blev og sov og da alle unger var puttede, sov jeg også. Søndag har været utrolig stille og rolig. Ja, hvad har vi egentlig lavet? Fået styr på vores tøj (fordi vi har fået en kommode), ryddet lidt op, vasket tøj, gået et par ture, spist boller, lavet biograf med drengene og så pga. den sene sengetid i går blev alle unger puttet klokken 19. Og nåh, ja… da jeg gik aftentur med ungerne med lommelygter sagde Óliver: “mor, hvorfor har mennesker egentlig kroppe?”… og hvad skal man svare til det? jeg tror jeg sagde noget i retning af: “vi har brug for noget at have vores sjæl i, imens vi er her på jorden og så kan vi give hindane knus og sådan, det ville vi jo ikke kunne, hvis ikke vi havde kroppe”.. og så lidt længere fremme sagde selv samme Óliver: “når jeg dør mor, (med lidt gråd i stemmen), så kommer jeg til at savne alt det sjove”…. hvorefter det lykkedes mig, at lede samtalen ind på, hvad man så syntes var så sjovt at lave, fordi det jo så er så vigtigt at huske….. 🙂 Nu ser fruen så frem til en uge med en masse arbejde og mon ikke det kurerer rastløsheden. :). God søndagaften. E

Lars og Geal på Valdemar slot.

DSC03795 DSC03796

Óliver med sit nye legetøj for lommepengene.

DSC03797

Máni med sit 🙂

DSC03801

Peter og Kim

DSC03807

Karoline og Røskva

DSC03811

Søde Lone

DSC03815

Hvad fanden har du købt kvinde????

DSC03816 DSC03823

- 4 kommentarer til Søndagsblog – på dansk denne gang :)

4 Replies to “Søndagsblog – på dansk denne gang :)”

 1. snøft, þetta eru svo mikla pælingar hjá litlu ungum manni. Gott að fá fréttir eing og venjulega. Raggi og Inga voru að fara vorum í mat kjöthleif með Valstómatsósu. Stöð 2 ólæst og við náðum lokaþættinum af Fangavaktinni. Hafið það gott
  kveðja moster

 2. Kære Erla – det var smukt sagt (det m kroppen)!
  Det ka godt være du føler dig rastløs, novembertræt eller voksen – men jeg får altid åndenød når jeg læser om, hvor meget du/I får lavet på en weekend!! Du er super sej 🙂

  knus fra amager

 3. Ég held að þú sért að ljúga þegar þú skrifar um helgarnar ykkar, ekki sjéns að þið náið að gera svona mikið! Hvernig eru svo jólaplönin ykkar, verðið þið á Íslandi?

 4. Óliver er náttúrulega bara ótrúlegur! Hann bræðir mann gjörsamlega! Minnir mig náttúrulega líka mikið á Freyjuna mína, en hún pælir svo mikið – og mikið í dauðanum þessa dagana. Hún hefur voðalega miklar áhyggjur af því hvernig allt verður þegar þessi og hinn deyr – eða hún. Hún er svo hrædd við það þegar hún er orðin gömul og ég þá eldgömul og kannski bara dáin! Úff!

  Hvað fá strákarnir annars í vasapening á viku? Er eitthvað kerfi á því hjá ykkur?

  Knús
  Bryndís

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading