Tak for en fantastisk housewarming!

Når man som jeg og Erla er et par rodløse unge mennesker, der prøver at få tre børn, ny by og jobs til at gå op i en højere enhed, så er det ubeskriveligt lækkert at se at vi kan samle så mange dejlige mennesker omkring os. Vi havde en fantastisk dag med jer allesammen, og vi går stadig og smiler over den fede fest vi havde. Tak for alle de gode grin, for de dejlige gaver, for den lækre mad og for at vise både danseglæde, børneoverskud, praktisk håndelag og for at give uvirderlige vennetjenester når vi nu ikke har nogen bil selv. Vores dejlige hus og have fik en stor bunke karma smidt ind, naboerne fik mødt baglandet og dem af jer vi har talt med siden, virker også overmåde tilfredse med weekendens fest. Det var formidabelt 🙂

Mi casa, su casa –

Kim, Erla, Máni, Óliver, Röskva og Múggi.

- 3 kommentarer til Tak for en fantastisk housewarming!

3 Replies to “Tak for en fantastisk housewarming!”

  1. Tusind tak for sidst til Erla Kim Mànì ,Oliver og Roskva og jeres dejlige venner har lige set billeder fra festen samt dag derpaa ,viser masser af glaede og masser af liv Knus Bedstemor Hella !!!

  2. Æðislegar myndir! Þið eruð frábær og ekkert skrítið að fólk vilji vera í kringum ykkur. Vildi óska að þið væruð enn nágrannar okkar… sniff

    Knús í hús
    Bryndís og öll fjölskyldan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading