Hvad siger du?

Så har kongen, aka Óliver, endnu en gang været oppe at vende til en samtale i børnehaven. Altså, ikke en særlig samtale, bare en af de sædvanlige. Da jeg var på kursus og få oplæst 83 powerpoint slides om ungdomslitteratur, så var der Erla der tog teten. Og der var som altid kun roser – eneste dårlige ting de havde at sige om ham, var at han godt kunne være lidt træt når de skulle ud af gå. der minder han så om sin far. Jeg fatter til stadighed ikke folk der løber – og der skal virkelig være en god grund til ikke at cykle, hvis man skal ud på tur. Så det var dejligt at høre, at det kun er herhjemme kongen raser ud. Máni han trives vist også, og for et par dage siden, der sad alle vejens unger – det er så 10 styk – oppe i sofaen og hyggede sig. Lækkert. Psfyn fortsætter også ufordtrødent derudaf, og efter et omfangsrigt strategimøde, så er der stadig kog på blussene og røre i foreningen. Det er fedt at folk stadiig er hooked, og at psfyn har overlevet “bare” at være nyhedens interesse. Ellers går det lidt so, so. Erla mangelr timer i døgnet generelt og min tinnitus den eksploderede igår på højre øre, så nu SKAL jeg til ørelægen og have det tjekket. Det er ret ufedt, da jeg sover dårligt på grund min tinnitus – søvunderskud og irritation er tro følgesvende. Og så skal man jo tælle til tusind et par gange om dagen, for ikke at lade det gå ud over familien. Men når der bliver for meget støj, så tager jeg haveskoene på og går ud og klargår vores nye græsplæne. Det hjælper altid lidt. Well, well. 14 dage til jeg er græsenke i 10 dage – der tager Erla hele kylleret med op til Island, mens jeg bliver herhjemme og arbejder på mit undervisningsmateriale (og måske får mig en lille øl eller to). Nå, videre, bare videre man. Forældresamtale, interview med radioen og et par musiktimer (ja, jeg skal nok huske ørepropper). Derefter skal der skrives udtalelser, den ene reol skal lige tilbageleveres fordi Jem og Fix er nogen polakker, så er det aftensmad og putning. Og måske skulle man så lidt tidligt i seng…

- 3 kommentarer til Hvad siger du?

3 Replies to “Hvad siger du?”

 1. Hæ Kim eyrnasuð er ekki skemmtilegt mitt er tilitsamt og ég vakna ekki við það, Gott að gengur vel með púkana og gangi vel með námsefnisgerð
  kveðja ragnheiður

 2. Kim, ýmsir möguleikar um páskana. Þú getur sofið út, fengið þér bjór hvenær sem er, horft á sjónvarp, slökkt á sjónvarpinu, farið í hjólatúr, sofið, sofið, lesið, lesið, borðað. Vinna?? Kannski.
  tengdó

 3. Þú getur líka málað, lagað til í garðinum, búið til bálstæði, boðið nágrönnunum í mat, heimsótt fjölskylduna, spilað, sungið ……………..
  Þú færð örugglega valkvíða.
  tengdó

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading