Islandsk VoIP nummer? Ha, ha, ha….

Okay, jeg giver op. På den digitale front er Island i stenalderen. Islandske byer findes ikke i Google maps. Du kan ikke få et islandsk SkypeIn nummer (du kan godt få et i Rumænien og i Chile). Deres opfattelse af webbutikker er et link til en pdf-udgave af deres seneste postomdelte reklame. Rejseplanen? Glem det – du kan få en pdf med bustider. Og så prøver jeg nu at få et DID nummer, så vi kan have et islandsk numemr som ringer til os i DK, men næh nej – ikke her. der ville du være bedre stillet hvis du f.eks. boede i Iran, Syd Afrika, Slovenien eller Danmark. Det er et af de værste ting ved små samfund – monopol-tilstande er ret nemt opnåelige for et hvilket som helst firma; og hvis man lægger lidt Bell-Kurve ud over befolkningstallet og så fordeler det på service-sektorer, så er der vel groft sagt kun en tre-fire stykker der er sådan rigtig gode til det der med nettet… Hrmph. Hvis der er nogen af jer derude der har en onkel der arbejder hos et islandsk teleselskab, så giv ham lige mit nummer…

- 4 kommentarer til Islandsk VoIP nummer? Ha, ha, ha….

4 Replies to “Islandsk VoIP nummer? Ha, ha, ha….”

  1. Hey, som udlænding skal du da bara ti stille og acceptere vores kultur. Vi har ikke bruge for nogen VoIP nummre eller DID nummre når vi har masser af TLF nummre. Og Google Maps kan ikke en skid, vi har DNA Maps over hele landet. Og hvad skal man med rejseplanen når man har sin egen bil. Og webbutikker spwebbutikker.

    Prøv nu at tænke som en islænding for en gang skyld.

  2. Fucking racist, det der er jo totalt assimilering og det er da en mega nederen måde at behandle os indvandrere på. Hvad med i stedet at lade jer inspirere – os indvandrere har jo ikke jeres tradition for at arbejde som gale, så når der kommer en valuta krise, så prøver vi at spare på så mange måder som muligt, hvilket indebærer brug af nettet og offentlige transportmidler, i stedet for at købe dyre papirsmaps, ringe via gammeldags TLF og købe familiens Jeep nr. 4. Bare vent, en dag er vi flere end jer og så skal vi vise jer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *