Undskyld, Island.

Det er med bedrøvelse i tastaturet at jeg desværre må meddele at en af de mest indlysende årsager for Islændinge til at besøge Danmark, nu snart er en saga blot. Stedet har igennem mange, mange år været samlingspunktet for mange islændinge, unge som gamle, og stedet har gennem deres kulinariske indsigt formået at skabe både glæde og tryghed hos sine islandske gæster.
Glæden har nok først og fremmest været forbundet med stedets lave priser, noget som enhver islænding værdsætter, men også de fine omgivelser og isbaren har haft sin betydning. Trygheden har derimod indfundet sig i form af menukortets stædige insisteren på simpel mad, som ikke bliver berørt af menneskehænder undervejs, men istedet blot opvarmes direkte fra fabrikken – sådan som en stor del af den islandske madkultur også er. Så hvis du er islænding og vil nå at nyde din sidste nadver på Jensen Bøfhus, så skynd dig – for snart er det Thai.

- 2 kommentarer til Undskyld, Island.

2 Replies to “Undskyld, Island.”

  1. Dette her er utroligt. Hvor skal vi spise nu da Jensens Böf lukker en af sine stjerne steder. Nu får Danmark ikke en Michelin stjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading