Tanker om mandighed eller Zen og kunsten at reparere en hjemmeside.

I går bad min kvinde mig om noget uden at hun selv vidste det fordi hun bad på den måde som kvinder nogen gange beder om ting f.eks. ved at hentyde til at en af hendes kolleger fik blomster på arbejdet eller at hun lagde mærke til at der ikke var så meget benzin tilbage på bilen og nu vi er ved biler så var det ikke i den så mandige genre hun bad om noget, men det kommer vel an på hvordan man definerer en mand om det altid har noget at gøre med armsved og kyndighed omkring rørtænger og mikler, for hvis det har det så er jeg måske en anelse på skideren for kan I huske sidste år omkring denne her tid hvor min kvinde endnu skulle bevise at hun var en selvstændig kvinde i særligt høj grad og derfor absolut selv kunne klare at sætte vinterdæk på bilen, der kunne jeg måske godt lige have hjulpet til og det har jeg ihvertfald tænkt mig at gøre i år, men jeg tror også jeg har tænkt mig at bede dem om at skifte olie, for selv om Thorbjørn godt selv kan finde ud af det, så tror jeg ikke at min kvinde helt ville turde køre i bilen efter at jeg havde skiftet olie og det ville måske heller ikke helt kunne betale sig når jeg nu bagefter skulle ud og købe nyt tøj og finde erstatninger til den vandpumpe og den kilerem jeg havde knækket undervejs og på den vis så er det jo egentlig heldigt at hun i stedet valgte at henkaste en bemærkning om at vores hjemmeside var langsom, noget som jeg vidste at hun ikke havde en chance for at gøre noget ved uanset hvor selvstændig hun ønskede at være og samtidig hvor jeg, om ikke med armsved, så i hvertfald med viden måske kunne understrege en del af den nymodens mandighed omkring mestring af teknologi som sådan og hvis jeg nu bevæger musen rigtig hurtigt så er der måske en chance for at der en lille smule sved og min monitor er vel også både varm og tung som en motordel hvis jeg nu prøver at løfte den lidt og heldigvis ved at min kvinde finder det langt mere sexet at man(d) er mere hjemme i stedet for at arbejde mere selvom det måske medfører knap så meget overskud på bundlinien, som vel i bund og grund er en linie man alligevel ikke bruger til så forfærdligt meget når man nu er familiefar til tre.

Så jeg har opdateret emtekaer.dk

Opdateret wordpress til version 2.3

Fjernet alle flashbaserede plugins fra forsiden

Flyttet alle plugins der baserer deres data på eksterne rss-feeds over til højre kolonne så de bliver renderet til sidst.

Hvilket så også betyder at linket til Lars, Borghidurs og Troels Flickr sider i stedet er flyttet ned i link sektionen…

Så nu er hjemmesiden ikke så langsom mere og snart så skal vinterdækkene på bilen. Og en eller anden dag, så skifter jeg dem selv.

- Ingen kommentarer til Tanker om mandighed eller Zen og kunsten at reparere en hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading