Færdig.

Mens ungerne nu har været i børnehave i den sidste uge, så har jeg rubbet neglene og kan drage et lettelsens suk. Den sidste planet er nu færdig. 9 i alt.Endelig. Var ved at blive sindsyg af at skulle sætte billeder sammen. Men. I mellemtiden har de jo så frataget Pluto dens planetstatus, men det er vi nogen der mener ikke er retfærdigt, så min udstilling kommer til at være oldschool med 9 billeder.
 Resten af arbejdet er egentlig bare lidt farvejustering af billederne og så på jagt efter et godt tryk-tilbud. Og så få www.listigt.com til at være nem at finde rundt på – ved ikke helt om jeg skal droppe det der med online købemuligheder..Og så lader det til at det godt kunne gå hen og blive en fed fernisering, da den falder på en fredag og på samme udgivelsesdag som et Grapevine nummer, hvor jonte – en af de andre svigersønner i familien – er ejer af bladet. Så der prøver vi at få lidt ting til at ske – og så Lars netop ringet og luftet idéen om at komme og fyre lidt op under kedlerne om aftenen. Spændende.

Ellers har vi det godt heroppe. Solen brager ned fra en skyfri himmel og vi var i dag på en hyggelig tur ud til en lille ø i Reykjaviks bugt som hedder Videy. Lidt som at tage en tur på flakfortet, hvilket også altid er et hit. Vi har øvet ruten til sygehuset, Erla har vasket babytøjet, et nyt badekar til den lille er indkøbt – og på mandag kommer Hans og Tine så i en uge og hygger med os…

Ha’ det smukt derhjemme,

– Kim.

Dagens nørderi: flock 0.9 og songbird .0.2.5

Projectbook #1 (pdf).

105 RVK
105 RVK

Grasagarðurinn
Grasagardurinn

Hallgrímskirkja
Hallgrimskirkja

Perlan
Perlan

Slippurinn
Slippurinn

Hafnarbakkinn
Hafnarbakkin

Snaefellsnes
Snaefellsnes

Sólfar
Solfar

Keilir
Keilir

Blogged with Flock

- Ingen kommentarer til Færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading