Dans og andet godt

Naah ja, saa er det vist hverdag her i januar. Men denne uge har faktisk været lidt anderledes. I mandags spurgte Kim om vi ikke skulle i svömmehal og ud og spise. Saa vi tog i en dejlig svömmehal, hvilket var et stort hit for drengene, som igen viste deres forskellighed. Og det gjorde forældrene saadan set ogsaa. Imens Máni og mor hyggede sig i den varme pot, saa löb Óliver og Kim rundt og rutchede og legede med de andre börn i det “kolde” vand. Men Óliver har jo ogsaa et lidt större fedtlager end hans bror har, som havde lilla læber efter 5 minutter i det store bassin. Men saadan var Kim vist ogsaa siger han. Efter svömmehallen var vi paa American style, familie restaurant, med legerum og det hele, hvor moren fik sin anden burger den dag…. 🙂

I gaar var Kim og jeg saa til dans for anden gang. Det var sjovt – igen. Min mand er faktisk utrolig god at danse med og siden det er vigtigt for mig at være de bedste paa holdet, har vi ikke raad til megen slinger i valsen… 🙂 ha ha ha. Der opstod dog kun et lille problem, da jeg ville danse hurtigt, men Kim syntes det var mere hyggeligt med langsomt…. saa ville jeg hjælpe ham lidt paa vej…. men blev hurtigt sat paa plads. Jeg tror at efter 14 gange, saa er vi helt vildt gode og at jeg bliver saa god til at lade Kim styre, at han fremover kan bestemme alting i vores lille familie. Samtidig haaber jeg ogsaa at vi bliver opdaget af nogle talent spejdere og kan göre dansen til vores fælles fremtidige karrier. Det bliver flot. 🙂

Og igen har jeg bedt om hjælp. Nu er det saadan at vores udstödningsrör larmer lidt og skal laves og bilen skal have skiftet oliefilter og olie. Og jeg har prövet det med olien siden november. Tror jeg har faaet handlings angst naar det kommer til biler – jeg kan ikke faa mig selv til at ordne det. Og naar jeg skriver ordne saa mener jeg altsaa at köre den paa værksted. Saa jeg har ringet til onkel Ingi og bedt om redning en gang til. HJÆLP. Og skal over med bilen til ham lidt senere, saa ordner han det for mig. Dejligt. Det er faktisk ikke saa slemt at kunne bede om hjælp en gang imellem.

Naah, jeg har vist et job der skal passes

kærlig hilsen, Erla

- 1 kommentar til Dans og andet godt

One Reply to “Dans og andet godt”

  1. Kære skat. Du behøver altså ikke andre mænd i dit liv for at lave bilen. Det udstødningsrør der løber ovenover spændakslen har jeg sat karburatorvæske i, jeg har løsnet differentialet og så har jeg fjernet rust fra kilometertælleren. Nu mangler jeg bare at se på hvorfor det passive speedersystem ikke virker med håndkoblingen…

    Din mekaniker – Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading