Máni er fornuftig :)

Jep nu sker det. Skoen ude i vinduet og klar til at julemændende kommer til byen en efter en. Og Máni har det helt på det rene, at man skal være sød, ellers får man en kartoffel og i dag nominerede han sin lillebror til en kartoffel. Gik også så vidt som at ringe til julemanden og anmelde broren. Og ja Óliver var lidt irriterende…

Men Máni var også fornuftig da det kom til at vælge sko til vinduet, deri skal gaverne jo kunne komme. Valget faldt på mors gummistøvler. De mente min søn var de største her i huset og derfor var det nok bedst at sætte dem i vinduet for der skal jo være plads til gaverne 🙂

Så det bliver lidt spændende at se om han bliver tilfreds med julemandens gaver. Han har også spurgt meget til hvordan julemanden sætter gaverne i skoen og det er blevet til at rensdyrene holder udenfor vinduet imens julemanden rækker armen ind i gennem glasset fordi han kan trylle. Sådan.

Nåh, søde venner. God julehygge, fra den islandske frue. ps. og for at følge op på vores afstemninger, så synes Kim at jeg er 2 % irriterende og der er 13 julemænd og de kommer en efter en til byen. Og som sagt kommer den første i nat.

- 2 kommentarer til Máni er fornuftig :)

2 Replies to “Máni er fornuftig :)”

  1. hey – dejlige julebilleder, ren familieidyl! Her går det godt, Ulf blev 4 mdr. i går – og er simpelthen så morsom. Hans nye hit er at lave prutte-lyde med tunge og 1 l. spyt! Nej, hvor vi griner 😉 Han er også begyndt at trille om på siden, og tildels maven – men den ene arm ender altid indeunder maven… så det er ikke det fedeste. Ynglings beskæftigelsen (udover amning og hænge på en arm) er at krasse på spejlet – så der står jeg mange gange i løbet af dagen, men han er jo lidt små tung – så jeg må snart finde på noget andet! Men jeg går til efter-efter gymnastik hver onsdag og det er dejligt for ryggen! Og Jeppe gav mig et gavekort til en massage, som jeg skal have på mandag. Det bliver rigtig luxus og jeg glæder mig helt vildt! Julen skal fejres hos mine forældre, mine søskende samt fæller og unger kommer også – så vi bliver 15. Det er også første gang Jeppe skal holde jul hos min familie (vi holdte jo første jul sammen sidste år, hos hans familie) – men… det er jo også vores første jul som forældre – ville ønske, at vi kunne rejse væk og bare være os tre… Men det tror jeg ikke vi får lov til af bedsteforældrene! 😉 Nå men, ungen er i seng – vil lige have lidt kvalitetstid med kæresten inden vi skal se dyner! Knus til jer alle sammen – I ser så søde ud 😉

  2. Tusind tak for at sende lidt nyt tilbage fra fronten i KBH. Det lader til at Ulf er rimelig griner at følge for tiden. Men altså, hans yndlingsbeskæftigelser og motorik minder jo egentlig meget om hans fars, så det lyder jo meget sundt og velorienteret. Heroppe går vi også med støt gang mode julehelvedehyggen. Der er fast program fra og med på torsdag og så indtil d. 2 januar, fyldt med to svigerfamilier, personale tamtam med tre jobs og en institution, indflyvende venner fra DK og så videre. Men det bliver da fedt. Jeg skal bare passe på med ikke at lukke min indre, danske julefascist ud. og højt bræge op om at folk der ikke har levende julelys på levende juletræer, synger ti julesange og tager gaverne en efter en i aldersrækkefølge er nogen halenegere fra Afrika. Godt at høre at I griner sammen, giver hinanden massagegavekort og hygger med Ulfebassen – håber vi ses til sommer. (Vi er så småt begyndt at tænke på måske at tage til Samsø familie ø-lejr til næste sommer med ungerne i en uge, men vi skriver om det her på siden når sommer planerne er lagt…)

    Hils Jeppe masser af gange, og sig at jeg gerne vil hjælpe ham med at lave en blog på ulf’s side, hvis det kunne lokke (så kan vi nemlig følge bedre med 😉

    Knus, Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading