en næsten toårig tosse

bliver nødt til at dele en historie med jer. Óliver er blevet meget bestemt. Ved hvad han vil. Og brødrene var i bad i dag. Når de er færdige tager Kim Óliver op og pakker ham ind i et blåt håndklæde, imens tager jeg spiderman håndklæde fra hylden og gør mig klar til at tage Máni op. Óliver finder ud af at hann hellere vil have Spiderman håndklædet fordi det kender man selv om man ikke er to år endnu. Han råber, men Kim ignorer det og tror at han glemmer sit ønske når han først bliver smidt ind i den store seng og får lov til at hoppe rundt. Men nej, Óliver VIL HAVE SPIDERMAN HÅNDKLÆDET. Så han tier først stille når Máni og jeg kommer ind i sengen, han får viklet håndklædet af Máni og får det rundt om sine skuldre. Så er han tilfreds og står der med sin spiderman kappe på. Sejren er i hus, tossen er tilfreds.

Håber kongen sover i nat.

kh. mor Erla

- 3 kommentarer til en næsten toårig tosse

3 Replies to “en næsten toårig tosse”

 1. Respekt for Óliver! Ham skal man ikke løbe om hjørner med.

  Her et lille københavnsk eksempel: Liva og jeg var hjemme i mandags, fordi hun var syg og havde brækket sig om natten. Nu snakker vi om Tivoli, og jeg siger at dér kan vi da godt tage hen og se på julemanden. “Efter luren,” tænker jeg, og pakker barnet ned og går og går og går med min datter, som nægter at falde i søvn.

  Efter godt en time opgiver jeg, og går hjemad – håber hun og jeg kan tage luren sammen indenfor. Da hun ser porten i Absalonsgade bliver hun pissesur og råber “Tivolit!!”

  Hende kan man heller ikke løbe om hjørner med længere…

 2. Jeg ville da heller ikke lige glemme det hvis du lovede mig en tur i Tivoli. Jeg synes hun er sej, og godt at hun er begyndt at opdrage lidt på jer 🙂

 3. Enig 🙂
  Hun siger også “Hold op, mor” på en verdenstræt og opdragende måde, når hun ikke er helt tilfreds med mig. Meget cute og noget mere udfordrende… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading