Og hvad laver

de 3 andre familimedlemmer saa? 🙂

Onsdag hentede jeg drengene i börnehave og fandt ud af at Ă“liver overhovet ikke var bedre af sin öjenbetændelse. Naah ! og Máni holdt om venstre öre og græd lidt. Ok – vi maatte til lægen, hvor jeg sad med en lidt trykket Máni, mens Ă“liver omrokerede alle möblerne i venteværelset. Da vi saa kom ind til lægen, formaaede Ă“liver at give lægen en smule stress 🙂 Men vi fik at vide at Máni havde örebetændels paa venstre og Ă“liver paa begge örer. Hurra, pencilin igen og paa apoteket maatte vi. Máni ville ikke med ind, saa jeg tog Ă“liver med og han undersögte hele apoteket mens vi ventede paa medicinen. Og saa endelig HJEM. Og ingen mælk i köleskabet. Heldigvis kom afi Ingvar (min far) forbi med lidt godt og noget mælk og saa var den dag reddet 🙂

Torsdag tog jeg over til farmor med begge drengene, paa besög paa plejehjemmet. Den eneste grund til at jeg kunne, var at min söster tog med 🙂 Máni havde sin supermand dragt paa, med indbyggede muskler og en röd kappe. Min farmor, 94 aar, syntes det var noget utrolig pænt töj, jeg havde faaet til ham. Paa vej ud, kiggede hun saa paa den skinnende röde kappe og spurgte min söster om det nu var moderne…. dejligt med generations forskelle.

Om aftenen fik vi gode gæster, Martin og Lasse kom forbi. Og de fik lov til at lege med alt det de ville og fik set sirkus fra master Máni og selvfölgelig ogsaa et nummer fra mor Erla. En meget hyggelig aften for hele familien.

Fredag hentede jeg Máni tidligt og vi var ude og köbe ny vinterdragt og vanter. Og heldigvis havde vi ogsaa tid til at köbe is og hygge os 🙂 Dejligt. Drengene blev saa passet og jeg var i byen. Til koncert. Super fedt. Fik dog et sjok, da en pige, som arbejdede paa stedet spurgte om jeg var mor til min lillebror – HAN ER 19 AAR. Hvad bilder hun sig ind?

Lördag, hygge i byen og til fest hos min kusine, sammen med Ă“liver. Hun blev færdig som master i offentlig administration. Godt gaaet. Saa til Akranes, hvor Máni blev passet hos min mor. Han var dog stukket af og havde det godt sammen med sine kusiner og fætter Styrmir lidt længere ned ad gaden 🙂 Og nu er det söndag. Vi skal til 75 aars födselsdag hos min morfar klokken 17 – og fejre ham 🙂

Saa venter der jo en ny uge 🙂 Haaber I har det godt alle sammen,

kærlig hilsen, Erla

- 3 kommentarer til Og hvad laver

3 Replies to “Og hvad laver”

  1. HallĂł hallĂł.
    Gaman að lesa blogg. Sunnudagshangs hjá okkur. Sjáumst eftir ca. 8 vikur veiveivievei. Get ekki beðið!!

  2. Hej Erla!Håber for jer at de to små snart kommer på ret køl igen ! Halvsyge små børn er ofte også halvsure irritable børn,ligesom vi andre når vi ikke er helt på toppen !Jeg sidder og skriver til jer i en mellemtime på min skole!skal ned til 1 klasse om lidt!Knus til jer alle fire!

  3. hahh! þú gætir allavega ekki verið mamma mín. húha. kannski amma mín samt. djók. haha. ehh. ókei bless

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading